Op Reis Gaan Met Een Totale Vreemde? Deze Dating-App Zorgt Daarvoor!

Een eerste date is altijd spannend. Je weet namelijk niet of diegene wel echt bij je past. Als dat niet zo is dan wordt je date wel heel erg awkward. De app, Miss Travel lijkt zich daar niets van aan te trekken. Met deze app plan je namelijk je vakantie samen met een totale vreemde.


Met de Miss Travel app hoef je niet links of rechts te swipen. Het is hier de bedoeling dat je een trip organiseert waar andere mensen op kunnen reageren. Nadat je een account hebt gemaakt met een leuke profielfoto kun je kiezen tussen drie soorten reizen:

  • Travel with me: je spreekt ergens af met een andere gebruiker en gaat samen op reis.
  • Come to me: een gebruiker komt jou opzoeken in je woonplaats.
  • Show me your town: jij gaat een gebruiker opzoeken in hun woonplaats.

Je geeft ook direct aan of jij zelf de reis betaalt, jullie het samen betalen of dat de ander de reis betaalt. Het is misschien wel een beetje vreemd om aan een vreemdeling te vragen of hij/zij jouw reis wilt betalen. Mannen betalen 40 euro per maand voor de app maar voor vrouwen is hij helemaal gratis. Om alles nog een beetje veilig te houden kunnen je profielen die niet geverifieerd zijn, uitzetten zodat je niet in contact komt met rare typetjes.

Hoewel het geweldig is als jij je ware liefde op reis ontmoet, zijn wij hier nog een beetje sceptisch over. Je reis zou namelijk ook een regelrechte nachtmerrie kunnen worden. Het is maar of je het durft.

Lees ook: Dankzij Deze App Kan Je Er Stiekem Achter Komen Of Je Crush Jou Ook Leuk Vindt!