Ontmoet Het Team Behind SMKNGUNS!

team 1

Ja, het hoge woord is eruit. Gisteren heb ik, Marielle de founder & hoofdredacteur van SMKNGUNS.COM (Ja, ja ik ben die gek in het glitter topje), op spetterende wijze gevierd dat ik 5 maanden geleden in het geheim een eigen bedrijf ben gestart. En ik kan je zeggen, dat is de beste keuze geweest die ik ooit heb gemaakt! Waar ik dit magazine helemaal alleen aan mijn steigerhouten keukentafeltje begon, zit ik nu, nog geen half jaar later, in een leuk kantoor in hartje Rotterdam met een geweldig team bestaande uit drie fierce ladies en een super fierce guy!  Een jeetje wat ik ben ik trots, hoe deze geweldige mensen elke dag weer vol goede moed opzoek gaan naar de leukste nieuwtjes. Hoe we soms met z’n allen lachen om hoe vaak we een juicy roddel over Kylie Jenner vinden en hoe prettig het is om onze dagelijkse beauty- & relatie troubles met elkaar te delen zodat we voor jullie een oplossing kunnen zoeken voor deze sores. Heerlijk!

Nu de gezichten achter het magazine bekend zijn, zal er in de basis niet veel veranderen. We zullen jullie dagelijks blijven bestoken met de leukste, gekste en mafste nieuwtjes. Echter zullen Bregje (Mijn fijne rechterhand. Op de foto: die knappert met het knotje!) en ik wat meer op de site te zien zijn en zo nu en dan onze persoonlijke ervaringen met jullie delen! Ik kijk er enorm naar uit om niet constant in de derde persoon te schrijven, maar lekker vanuit mezelf mijn ongezouten mening te droppen. Eerder deze week heb ik bijvoorbeeld dit artikel geplaatst: Blonderen: Van donker naar licht haar: Alle do’s & dont’s. Dat was in alle anonimiteit tot vandaag voor mij de enige manier om mijn persoonlijke interesses of bezigheden met jullie te delen. Want ja, ik flirt met het idee om mijn haar te blonderen. Dit komt allemaal met mijn nieuwe voornemen om wat meer on the edge te leven. Vaarwel vaste baan, hallo nieuw ondernemersavontuur. Het leven is kort en je moet het leven zoals jij het wilt leven. Dat heb ik besloten nadat ik twee jonge lieve mensen in mijn privé omgeving verloor aan een vreselijke ziekte.

Kortom, als ik die tatoeage wil, neem ik ‘m! Natuurlijk na lang nadenken en goed afwegen, want dat blijft nog steeds belangrijk; ook voor je geluk. Een beslissing waar je achteraf enorm veel spijt van hebt, is niet gewenst, maar ik heb wel gemerkt dat het soms heel lekker en bevrijdend kan werken om een risicootje te nemen. Hiermee kan je zomaar een deur openen die jou iets heel moois brengt. Wat dat is, is voor iedereen verschillend. Voor mij was het een angst los laten, een angst voor alles wat onbekend was en nieuw. Ik dacht: ‘Laat ik maar geen tatoeage nemen, straks ben ik 70 en dan ziet dat er echt niet uit.’ Maarre nu denk ik: ‘Let’s face it Mar.. Jij ziet er op je zeventigste sowieso niet uit, dat ligt niet aan die tattoo.’ Ook dat blonderen was een dingetje.. ik ben altijd dicht bij mijn eigen veilige haarkleur gebleven terwijl ik stik jaloers word als het prachtige haar van beauty’s als Sahara Ray zie. Kortom, ik maak die afspraak en ga de bleek in. Mislukt het? So be it! It won’t kill me. Je leven laten leiden door angsten is nutteloos. Laat je leiden door kansen die je zelf creëert. Dit nieuwe inzicht heeft mij heel gelukkig gemaakt!