OMG! Lauren Conrad Keert Terug Op De Buis Voor MTV!!

Voel jij je oud? Nee? Wellicht wel als je je beseft dat het tien jaar geleden is sinds The Hills voor het eerst op televisie kwam.. Say What?! Ook Lauren, the queen of the hills, is het niet ontgaan dat de show inmiddels 10 jaar oud is en daarom besloot ze iets bijzonders te doen.

Zoals algemeen bekend wil Lauren niet te veel weten van haar verleden en heeft ze moeite met het terugkijken van de afleveringen ze vertelt: ‘Ik heb recentelijk de pilot opnieuw bekeken wegens het 10-jarig bestaan, maar verder nog nooit een aflevering opnieuw.’ (bron: Laurenconrad.com).

Echter wilde ze voor deze mijlpaal toch iets bijzonders doen, om haar fans te bedanken en omdat ze wat ze vandaag de dag doet nooit had kunnen doen zonder deze bijzondere show. Daarom werkt ze momenteel samen met MTV aan een speciaal project dat op 2 augustus te zien zal zijn op de Amerikaanse MTV. Tijdens de show zal ze eerlijk vertellen hoe het was om te leven met camera’s gedurende zoveel jaren (spoiler alert: het was awkward). Daarnaast deelt ze behind-the-scene secrets en haar leven zoals het nu is.

Wij kunnen niet wachten!! LC is onze youth girl crush!

Lees ook: Brody Jenner doet mega onthulling over the Hills.