OMG: Deze Film Couples Zijn Ook In Real Life Couples (Geweest)!

Wij houden van een film met een happy ending! Zeker als deze happy ending zich ook in real life door gaat. Onderstaande acteurs hebben elkaar ontmoet op de filmset en zijn het levende bewijs dat je echte liefde niet altijd kan acteren. 

foto: pinterest

foto: pinterest

Brad Pitt & Angelina Jolie
Brangelina! Brad en Angelina waren één van de eerste Hollywoodkoppels met een nickname. We kennen waarschijnlijk allemaal het verhaal: na de opnames van Mr. & Mrs. Smith verliet Brad zijn toenmalige echtgenote Jennifer Aniston voor zijn tegenspeelster. Ondanks de grote ophef over deze scheiding, hebben we Brangelina toch in onze harten kunnen sluiten. Bijna 9 jaar later gaf dit power koppel elkaar eindelijk het ja-woord.

foto: dishnation.com

foto: dishnation.com

Jenny Schimizu & Angelina Jolie
Ja, je leest het goed! Angelina tilt girl crushes naar een hoger niveau. Angelina speelde samen met Jenny Schimizu in de film Foxfire, waar ze beiden heel rebels een leraar aanvallen misbruik maakte van leerlingen. Angelina vertelt in een interview dat ze waarschijnlijk met Jenny was getrouwd, als ze toen niet al getrouwd was met acteur Jonny Lee Miller. Volgens Jenny was zij degene die Angelina leerde hoe je een vrouw moest liefhebben. We love a good girl crush!

foto: pinterest

foto: pinterest




Zac Efron & Vanessa Hudgens
We’re all in this together… Steek je hand op als je fan was van Troy & Gabriella! Zac Efron speelde Troy in High School Musical, een stoere basketbalspeler die verliefd werd op Gabriella, gespeeld door Vanessa Hudgens. De vonken vlogen van het scherm op onze televisies, net als in real life. De twee kregen een relatie, totdat ze in 2010 uit elkaar gingen. Volgens Vanessa kwam het door jaloezie: “Ik ging door een fase waar ik echt gemeen was, omdat ik het beu was. Meisjes renden in hordes achter hem aan en ik keek ze met een dodelijke blik aan.”

foto: pinterest

foto: pinterest


 
Blake Lively & Ryan Reynolds
Lucky Blake! Tijdens de opnames van The Green Lantern leerden de twee elkaar kennen. Ryan was toen nog getrouwd met Scarlett Johanson, maar eindigde dit huwelijk na de opnames voor deze film. Blake en Ryan zijn nog steeds bij elkaar en hebben samen een dochtertje. 

foto: pinterest

foto: pinterest

Ryan Gosling & Rachel McAdams
Hoewel de chemie tussen deze twee van het scherm sprong, was het in het echt een heel ander geval. Volgens roddels wilde Ryan Rachel het liefst van de set af kicken. Ryan bewijst maar weer eens dat haat en liefde dichtbij elkaar liggen. Na de opnames vertelde Ryan: “De film [The Notebook] heeft me geïntroduceerd aan één van de grootste liefdes van mijn leven!”.  Awww, how cute!

enhanced-896-1393812237-7

foto: pinterest

Channing Tatum & Jenna Dewan
Wie heeft er nu niet lopen zwijmelen tijdens de dansscène op het dak in de film Step Up? De twee hebben elkaar op de set van Step Up leren kennen en hebben elkaar het ja-woord gegeven in 2009. Samen hebben ze een dochtertje genaamd Everly. We kunnen ons de dansscènes in hun slaapkamer alleen maar voorstellen.

foto: pinterest

foto: pinterest

Miley Cyrus & Liam Hemsworth
In de tijd dat Miley’s tong nog in haar mond bleef en het twerken onbekend voor haar was, had ze een relatie met Liam Hemsworth.  De twee speelden samen in de film The Last Song, waar ze beiden drie jaar lang een knipperlicht relatie aan overhielden. Toch zijn we stiekem een beetje blij dat deze twee uit elkaar zijn. Zonder deze breuk hadden wij nooit mee kunnen zingen met Wrecking Ball, dat waarschijnlijk over Liam gaat. I came in like a wreeeeeeecking ball…

foto; pinterest

foto; pinterest

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr
Renden ze samen nog weg voor een moordenaar in I Know What You Did Last Summer, liepen de twee in 2002 samen naar het altaar. Samen speelden ze ook in de verfilming van Scooby-Doo, waar Sarah de rol van Daphne speelde en Freddie de rol van zijn naamgenoot Fred. Sarah noemt Freddie haar allereerste liefde en is nog steeds samen met hem. Leve de happy endings!

foto: pinterest

foto: pinterest

Johnny Depp & Winona Ryder
Wij zien elke vrouw die tijd mag door brengen met Johnny Depp als een geluksvogel. Winona Ryder en Johnny Depp waren het power koppel van de jaren ’90. De twee leerden elkaar kennen op een première in 1989 en waren tijdens de opnames van Edward Scissorhands, waar ze beiden in speelden, verloofd. Uit liefde liet Johnny de naam van zijn toenmalige geliefde tatoeëren op zijn arm: Winona Forever. Helaas bleef deze liefde niet forever: de twee gingen uit elkaar en Johnny begon met Kate Moss te daten. En zijn tattoo? Die veranderde hij in: Wino (voor wijn misschien?) forever. Auwwww…

foto: pinterest

foto: pinterest

Will Smith & Jada Pinkett-Smith
De officiële Mr. & Mrs. Smith! De twee hebben elkaar ontmoet op de set van The Fresh Prince of Bel-Air, waar Jada auditie voor deed. Helaas kreeg ze niet de rol waar voor ze auditie deed, maar mocht ze wel in 1997 ‘de rol’ van Mrs. Jada Pinkett-Smith aannemen. Samen hebben ze twee kinderen: Willow en Jaden Smith.

foto: pinterest

foto: pinterest

Emma Stone & Andrew Garfield
Wie droomt er nu niet van een relatie met je eigen superheld? Tijdens de opnames van Spiderman zijn de twee verliefd geworden en worden sindsdien als een power koppel in Hollywood. Helaas zijn de twee niet meer samen, maar zijn ze wel als goede vrienden uit elkaar. Alsnog een happy ending toch?

foto: pinterest

foto: pinterest

Reese Witherspoon & Ryan Philippe
Als je de film Cruel Intentions ooit hebt gezien, weet je hoe de spanning tussen Ryan en Reese van het scherm spatte. De twee werden geadoreerd door de media, maar ook hun relatie liep op de klippen. “Ik was jong, echt heel jong. Ik heb echter veel geleerd. Het was een goede kans voor mij om uit te zoeken wat het betekent om een partner te zijn en hoe het is om getrouwd te zijn. Het was niets zoals ik verwacht had”, aldus Reese over haar relatie met Ryan.
foto: pinterest

foto: pinterest

Tom Cruise & Penelope Cruz

Met twee achternamen die hetzelfde klinken, zou je denken dat dit een match made in heaven zou zijn. De twee verschenen samen in de film Vanilla Sky en hebben drie jaar lang een relatie gehad. Tom Cruise had zich zelfs willen verloven met Penelope, maar Penelope vond dat Scientology een te grote deel maakte uit het leven van Tom. Volgens bronnen zou Penelope veel respect hebben voor Tom’s toewijding aan Scientology, maar was het niet haar ding en was het niet iets waar ze haar leven voor wilde opgeven.