OMG! De Makers Van Making A Murderer Komen Met Een Nieuwe Serie!

In 2015 was het 1 van de meest besproken series: Making A Murderer. Vanaf de eerste aflevering hoopte je op een goed einde voor Steven Avery en je bleef maar kijken.. Dan hebben wij goed nieuws! De makers van deze bijzondere serie, komen namelijk met een nieuwe serie en hij belooft amazing te worden!

Voor degene die het niet kennen, Making A Murderer was een documentaireserie dat zich focuste op Steven Avery die ten onrechte vast heeft gezeten voor moord. De nieuwe serie zal echter over een heel ander onderwerp gaan.


De serie wordt gebaseerd op de Johnson & Johnson Risperdal schandaal: Johnson & Johnson’s Risperdal was een medicijn voor zowel ouderen als kinderen. Dit medicijn zou helpen tegen schizofrenie, bipolar en irritaties tijdens autisme. Nadat het medicijn alsmaar gepromoot werd en apotheken en dokters zelfs overgehaald werden om het medicijn aan te bevelen, (waardoor er een winst van 30 biljoen dollar gemaakt werd) werd er duidelijk dat het bedrijf belangrijke informatie over de gevaarlijke bijwerkingen van het medicijn achterhield. Dit was 1 van de grootste gezondheidszorg fraudegevallen in de US.

Uiteindelijk kwam het bedrijf van dit probleem af door een boete te betalen van 2 biljoen dollar, wat eigenlijk niets is vergeleken met de winst dat gemaakt is en de slachtoffers die dit medicijn hebben gebruikt. Dit sappige onderwerp is daarom perfect voor een nieuwe serie.

Wanneer de serie uitkomt is nog niet duidelijk. Het maken van Making A Murderer duurde 10 jaar, dus we zullen geduld moeten hebben en hopen dat het maken van deze serie niet zoveel tijd in beslag zal nemen!

Lees ook: YAY! Soap Goede Tijden Slechte Tijden Krijgt Een Zusje Genaamd: Nieuwe Tijden!