OMG! De Eerste Teaser Van De Nieuwste Love Actually Film Is Uitgekomen!

Zo’n 13 jaar geleden kwam de film Love Actually uit en de film veroverde zonder twijfel onze harten. De film is grappig, romantsich en soms ook nog eens ontroerend. Deze film wordt ook wel de meest leuke romantische comedy genoeg en kan je het ze kwalijk nemen? Nu jaren later komt er een tweede film uit.. De film komt niet zomaar uit, het is een onderdeel van de campagne Red Nose Day.

Het is dus niet een hele film waar we van kunnen genieten maar het zal een klein vervolg zijn van wat er daarna is gebeurd. De acteurs die erin zullen spelen zijn; Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth, Thomas Brodie-Sangster en nog veel meer oud-castleden. Voor nu moeten we het doen met deze teaser trailer!

De film wordt gemaakt naar aanleiding van het goede doel Comic Relief. Ieder jaar zetten Britse celebrities zich op Red Nose Day in voor het goede doel. Tijdens Red Nose Day zetten bijna alle Britse zenders zich in voor deze dag, dit doen ze door bijvoorbeeld de organisatie in beeld te brengen tijdens hun show, speciale documentaires te maken en zo is ook Love Actually een onderdeel van deze speciale dag. Op 25 mei zullen we eindelijk kunnen zien hoe het is afgelopen met de geliefde karakters van Love Actually!

 

Lees ook: Marielle’s Film Tip: Dit Belooft De Engste Horrorfilm Van 2017 Te Worden!