OMG: Chris Hemsworth Is Té Veel Afgevallen & Onherkenbaar!

Oké, we weten allemaal dat de dagelijkse hoeveelheid benodigde calorieën voor de man rond de 2500 ligt. Maar voor Chris Hemsworth ligt dit rond de 1200 calorieën minder. De knappe acteur (die bekend staat om zijn gespierde lichaam) is enorm veel afgevallen voor een filmrol. En ladies, bad news: er is niks meer over van die spieren; het zijn nu alleen maar botten. We zeggen het met pijn in ons hart: Chris, we herkennen je niet meer!

Foto: Splash

Foto: Splash

Chris heeft een rol als Owen Chase in de film ‘In The Heart Of The Sea. Hij speelt een zeeman die gestrand is op zee voor 90 dagen.
Op Instagram plaatste de Avengers-ster een foto die iedereen shockeerde. Chris: ‘Ik heb een nieuw dieet/trainingsprogramma genaamd ‘Lost At Sea’. Ik raad het niet aan.’ Dat kunnen we voorstellen Chris, gezien je ribbenkast. En ja, we hebben medelijden met hem. Vooral omdat hij zelf beweert dat hij teveel aan eten denkt, meer dan alle andere dingen.

Foto: Instagram @chrishemsworth

Foto: Instagram @chrishemsworth

‘We moeten per dag 500, 600, 700 calorieën minder binnenkrijgen en dat voor een goede drie tot vier weken. Je gaat hongerig je bed in en dan heb je een vastperiode van 15 uur. Je krijgt kleine maaltijden door de dag heen. Het gaat heel oncomfortabel zijn, maar we staan samen in deze ellende’, aldus Chris. Uhh, wij weten niet met wie Chris er samen tegenaan gaat, maar wij in ieder geval niet. Hell no! *eet bak ijs op*

Foto: Universal

Foto: Universal

Lees ook: Relationship goals: Waarom Chris Hemsworth dé perfect husband is…