OH YEAH! Victoria Beckham Komt Binnenkort Met Een Betaalbare Kleding Collectie!

Als er iemand iets van mode af weet dan is het Victoria Beckham wel. Ze ziet er altijd goed uit en heeft ook een succesvolle kledinglijn. Alleen is deze niet zo goedkoop. Wees echter niet getreurd! Ze komt namelijk met een nieuwe kledinglijn die wel betaalbaar is!

De kledingstukken van Victoria’s kledinglijn zijn geweldig maar ze kosten al gauw honderden euro’s. Daarom zoeken we vaak getreurd naar alternatieven voor deze kledingstukken. Dat houdt nu op! Victoria gaat namelijk samen werken met de Amerikaanse winkelketen Target. Target staat bekend om zijn goedkope producten waar kledingstukken onder vallen.

De collectie zal bestaan uit meer dan 200 kledingstukken voor baby’s, kinderen en vrouwen. De prijzen zijn van 6 euro tot 70 euro. Victoria liet zelf al weten welke kleuren en patronen zullen voorkomen in de collectie. Ze gaat voor pastelkleuren, zomerse en vrolijke tinten.

Deze collectie is helaas wel limited edition. Ze houdt zich daarna weer bezig met de dure kledingcollectie. De nieuwe kledinglijn zal vanaf 9 april 2017 te koop zijn via de website van target. En ja! Target bezorgt ook in Nederland!

Lees ook: Goed Nieuws! Primark Brengt Een Nieuwe Lijn Betaalbare Beauty Producten Uit!