Oh Yeah! Mariah Carey Heeft Haar Eigen M.A.C. Collectie Die Je Zeker Moet Hebben!

Mac Cosmetics heeft al een nieuwe collectie voor de feestdagen. Ze besloten er echter een schepje bovenop te doen door maar liefst twee collecties voor de feestdagen uit te brengen. Echter is de tweede collectie niet zomaar een collectie: Mariah Carey heeft er namelijk heel veel mee te maken. 

Het eerste waar je aan denkt bij Miss Carey? Juist ja, diamonds and glitter. Die zie je dan ook ook in volle glorie schitteren op de verpakkingen en in de producten van deze collectie. Daarnaast zijn de producten van deze collectie vernoemd naar hits van Mariah zoals Touch My Body, Sweet Sweet Body en All I want.

Deze collectie zal bestaan uit 23 producten, waaronder: lipstick, lipgloss, lip potloden, oogschaduw, eyeliner, blush, poeder, kwastjes en wimpers . In vrijwel elk product zul je subtiele zilveren glittertjes en metallic goud tegenkomen. Verassend: in deze kerst-collectie komen geen roodtinten voor. Reden? Die draagt Mariah zelf ook niet! Verder zie je wel roze tinten, koraalkleurige en donkere tinten.

Mariah vertelt zelf dat dit niet je typische kerstkleuren zijn. “Ik wilde niet perse gaan voor rode of groene tinten. Deze collectie zorgt er gewoon voor dat mensen er prachtig uit zien. Je kunt deze producten daarnaast ook gewoon elke dag op doen.” Verder zegt ze dat ze dol is op MAC en deze collectie met plezier in elkaar heeft gezet. Het is iets wat ze zelf ook dagelijks zou opdoen.

De collectie is vanaf 8 december verkrijgbaar in de winkels en vanaf 15 december online.


Lees ook: OMG! M.A.C. Komt Binnenkort Met Een Gloednieuwe Collectie Voor De Feestdagen En Hij Is Geweldig!