Oh Yeah! Chris Brown Heeft Tijdelijk Een Kledingwinkel In Amsterdam Geopend!

Fans van Chris Brown houden natuurlijk ook van zijn kledingstijl, deze fans gaat dit nieuws heel leuk vinden. Chris Brown staat voornamelijk bekend om zijn populaire liedjes maar blijkbaar heeft hij ook wat met fashion. Hij opende namelijk een tijdelijke kledingwinkel in Amsterdam. 

Afgelopen donderdag opende Chris Brown zijn allereerste kledingwinkel in Amsterdam. In de winkel, kun je de Black-Pyramid-kledinglijn van Chris kopen. Deze is te koop tot 18 december en daarna zullen deze te koop zijn in Barcelona, Parijs, Londen en Milaan.

Chris vertelt dat hij z’n fans wilde laten zien welke kleding hij zelf heel erg tof vond. Omdat hij dit wel op een betaalbare manier wilde doen, besloot hij zelf een betaalbare collectie in elkaar te zetten. Hij zegt dat hij veel van Amsterdam houdt en dat hij daarom dit plekje koos om zijn collectie te lanceren. De winkel staat in de Kalverstraat.

Deze winkel is een pop-up store en daarom kun je hem alleen nog tot 18 december 2016 bezoeken. Daarna is de collectie alleen nog via een aantal andere retailers verkrijgbaar. De prijzen in de collectie verschillen tussen $38 en $128.

Je kunt de collectie op deze website bekijken.

https://www.instagram.com/p/BNm4QOpgeOp/?taken-by=blackpyramidofficial

https://www.instagram.com/p/BNr5o68Ax4g/?taken-by=blackpyramidofficial

https://www.instagram.com/p/BNhe07tgU1b/?taken-by=blackpyramidofficial

@blackpyramidofficial

A photo posted by 1 YOU ❤️ 2 HATE (@chrisbrownofficial) on

Lees ook: Hebben Hebben Hebben! Beyonce Brengt Een Kerstcollectie Uit!