OH MY! Apple Zal Deze Zomer 3 Nieuwe iPhones Uitbrengen!

Ja.. we worden oud. Het is al bijna 10 jaar geleden dat de eerste iPhone op de markt kwam (OH MY! Again.) en het lijkt er op dat op de dag van deze bijzondere anniversary we kennis mogen maken met de nieuwste Apple-baby!

 

Afbeeldingsresultaat voor iphone 8

Er gaan al maanden geruchten over dit nieuwe ‘speeltje’ maar een nieuw report van Bloomberg doet vermoeden dat de roddels meer dan waar zijn: er komen zelfs 3 iPhones! Twee ‘normale’ en eentje die super special is. Jammer: je moet waarschijnlijk nog even wachten om die nieuwe, fancy phone in handen te krijgen.

Volgens het report komen er twee modellen uit die vergelijkbaar zijn met de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus; maar ook een lang verwacht anniversary model inclusief nieuwe – geweldige – looks en een (helaas) hogere prijs.

Het scherm zal curved zijn en over een superscherp OLED display beschikken.  De grootte van het scherm is vergelijkbaar met die van de iPhone7 plus maar de ‘body’ van het toestel lijkt meer op die van de iPhone 7.

Zoals we net al zeiden wordt het toestel naar verluid niet goedkoop en volgens Bloomberg zal het ook nog een tijdje duren voor het nieuwe model daadwerkelijk op de markt is.. Toch wordt er verwacht dat Apple alle drie de telefoons op dezelfde dag gaat aankondigen; op hun grote dag op 29 juni. WIJ KUNNEN NIET WACHTEN!!

Lees ook: Zo vergroot je de opslagruimte op je iPhone!