Nog Geen Plannen Voor Valentijnsdag? Je Kunt Nu Onder Water Dineren!

Als je al lange tijd in een relatie zit dan wil je wel weer eens iets anders dan alsmaar naar de bioscoop of naar dezelfde restaurant als vorige week heengaan. Om je date een beetje spannend te houden ga je op zoek naar leuke activiteiten. Daar is dit er een van en hij komt precies op tijd voor Valentijnsdag!

Houden jullie beide van zwemmen? Dan moet je echt naar duikcentrum Nemo333 in Brussel. Daar kun je namelijk genieten van een heerlijk diner onder water.

Op de bodem van een vijf meter diepe duikzwembad ligt een bol die The Pearl wordt genoemd. Deze bol heeft aan de onderkant een opening waardoor je de bol in kunt stappen. En maak je niet druk! Er zit geen water in de bol. Er wordt juist water weggedrukt en lucht in de bol gedrukt zodat je kunt ademen.

Het enige wat je dus hoeft te doen is naar beneden te duiken en je stoel te bemachtigen. Je moet wel goede duik skills hebben en niet opeens in paniek raken tijdens het duiken. Bij binnenkomst, doe je je duikkleding en zwemvliezen af en kun je genieten van een heerlijke maaltijd met champagne voor twee of vier personen (misschien een leuk idee voor een dubbeldate?)

Het eten op de menu is wel een beetje in zeethema. Zo staat er kreeftsalade, foie gras, champagne en cupcakes op het menu. Ook hangt er wel een prijskaartje aan je leuke date. Namelijk: 99 euro per persoon. Je wordt dan geserveerd door obers in duikkostuums die je eten in een waterdicht koffertje komen brengen. Hoe vaak kun je nou zeggen dat je dat hebt meegemaakt?

Lees ook: Harry Potter Fans Opgelet! Met Valentijnsdag Kun Je Dineren Op Zweinstein!