Nike Heeft Een Nieuwe Reclame Voor Sportbeha’s En Het Internet Gaat Los!

Zowel fanatieke sporters als niet sporters zijn dol op dit merk, Nike. Met ruim 5 miljoen volgers op Instagram weten ze heel wat mensen te beïnvloeden. Ze plaatsten een promo foto van plus size model Paloma Elsesser in een van hun sportbeha’s en het publiek ging helemaal los!

https://www.instagram.com/p/BH0HVgyj6Ak/?taken-by=nikewomen

De reacties op de foto zijn nogal verschillend namelijk. Veel mensen vinden het geweldig dat Nike een curvy model gebruikt voor haar campagnes, waarmee ze laten zien dat elke vrouw kan sporten en dat niet alleen slanke, gespierde ladies fit zijn. Maar daar gaat het ook mis, want het andere deel van de (vrouwelijke) volgers is zeer ontevreden. Niet omdat ze een voller model hebben ingezet, maar omdat Nike helemaal geen plus size maten verkoopt! “XL is geen plus size!” en “We hebben meer nodig dan cup DD!” zijn enkele reacties die het sportmerk krijgt op hun campagne.

Nike was uiteraard op de hoogte van alle onrust rondom de foto en reageerde: “We zijn continu aan het innoveren en werken hard aan onze producten zodat jij de beste atleet wordt. Blijf op de hoogte van wat er nog komt“. Betekent dat dat Nike hun maten gaat uitbreiden? Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Aha! Dus Hier Staat Het Logo Van Nike Voor!