Nieuwe Trend Voor De Hipster Man: Na De Baard Wordt Nu De Bierbuik Hot!

Of wij vrouwen hier direct heel erg blij van worden zal enorm verschillen. Echter is het voor de man die graag een biertje drinkt en een pizza naar binnenwerk wel goed nieuws: de bier-buik wordt helemaal hot! In Hollywood noemen ze deze keiharde tegenhanger van de fitboy ook wel de ‘dad bod’.

Met name Leonardo DiCaprio leek al eerder groot fan te zijn van dit makkelijk te onderhouden figuurtje: ‘middags even een power walk in het park om daarna voor naar sport te kijken op televisie onder het genot van een biertje en pizza. Helemaal zonder beweging is de ‘dad bod’ dus niet; de bovenarmen zijn getraind en ook de buikspieren zijn aanwezig maar allen bedenkt onder het zo genoemde ‘welvaartslaagje’.
Overigens is Leo niet de enige die hard werkt aan het verkrijgen van een ‘dad bod’, ook Matt Demon & Ben Affleck zijn niet vies van een vette hap en showen hun lijf met trots op het strand. Van wie je het misschien niet had verwacht? Vin Diesel! De acteur staat bekend om zijn six packs maar lijkt tegenwoordig liever een six pack bier te drinken.

Wellicht de grootste shocken komt wanneer we concluderen dat zelfs Magic Mike a.k.a. Channing Tatum de ‘dad bod’ omarmt. Ehm.. misschien maar een extra burger kopen voor je vriendje vanavond? Een vriendje met hetzelfde lichaam als Channing komt ineens wel een stuk dichterbij!

Lees ook: Realistische Barbie krijgt een realistisch vriendje: dad bod Ken.