Last Van Muggen? Dit Heerlijke Victoria’s Secret Luchtje Stoot Muggen Af!

Nu het muggenseizoen in volle gang is zijn we drastisch opzoek naar sprays en andere middelen om muggen af te stoten. De meeste middelen houden muggen maar voor een korte tijd weg of ruiken gewoon niet lekker. Maar wat nou als je al een soort muggenspray had die mannen juist wel weer aantrekkelijk vinden?! IDEAAL! 

Als je een fan bent van Victoria Secret en toevallig het geurtje Bombshell hebt, dan heb je de perfecte muggenspray in huis. Onderzoekers van New Mexico State University vergeleken verschillende muggensprays met elkaar en besloten toen ook het effect van andere geurtjes uit te testen.


Er werd voor de test, een mug in een buis geplaatst. Een onderzoeker plaatste toen haar handen aan beide kanten van de buis. De ene hand had geen spray op en de andere hand had wel een muggenspray of een geurtje op. Als de mug de hand met het geurtje of spray ontweek dan bleek het middel echt te werken.

En dat was ook zo, want de mug ontweek de hand met de muggenspray en keerde juist naar de hand die geen spray of parfum op had. Het grappige was dat een lichaamsolie van Avon en het geurtje van Victoria Secret ook werkten.

De lichaamsolie stootte de mug voor 2 uur af terwijl het geurtje van Victoria Secret dit veel langer deed. Er werd altijd vertelt dat fruitige en frisse geuren juist aantrekkelijk zijn voor muggen. Dit blijkt niet waar te zijn, fijn voor ons zeg!

Victoria Secret Bombshell kun je online bestellen voor ongeveer 60 euro. Het is wat aan de prijzige kant maar dat hebben we er wel voor over!

Lees ook: Victoria Secret Stopt Met Hun Kleding, Schoenen En Accessoires Lijn…