Na Het Zien Van Dit Filmpje Gebruik Jij Never Nooit Meer Drugs.

Eerlijk? Wij zijn geen voorstanders van drugs. Het kan je avond vast een extra boost geven maar de risico’s zijn enorm en worden vaak over het hoofd gezien. Deze Australiër onthulde zijn afschuwelijke verhaal online. Door XTC gebruik heeft hij mogelijk een permanente beschadiging opgelopen..

Afgelopen zaterdag postte de 20-jarige Jordy Hurdes uit Victoria een selfie waarop te zien was dat hij in het ziekenhuis lag. Inmiddels lag hij er al zeven dagen, omdat hij een overdosis XTC had genomen, aldus Daily Mail.

 

In zijn  Facebook post schrijft hij dat hij mogelijk permanente hersen & zenuwschade heeft opgelopen maar dat hij geluk heeft dat hij nog leeft.

De volgende dag postte Hurdes een video waarin de gevolgen van de overdosis goed zichtbaar worden. Het was voor hem enorm lastig om te spreken en je ziet hoe hij weinig controle heeft over zijn lichaam. In de video legt hij uit hoe populair party drugs momenteel zijn in Australie en met name omdat ze slecht $25 AUD per pil kostten (Dat is minder dan €17). Hij vertelt dat het nemen van de pillen onschuldig lijkt, en dat dat exact is wat hij dacht toen hij de pillen nam.. Maar dat hij nu een wellicht blijvende aantasting van zijn hersenen heeft.

Hij wil andere mensen waarschuwen. ‘Be the stronger person’ en laat je niet mee slepen om voor ‘the cheaper fun option’ te gaan.

We hopen dat ook wij met het delen van deze video iemand’s ogen hebben geopend..

Lees ook: Deze gevaarlijke beauty trend kan ervoor zorgen dat je blind wordt..