Na 6 Miskramen Viert Deze Vrouw Haar Zwangerschap Met Een Regenboog Fotoshoot!

Zwangerschappen zijn niet altijd even gemakkelijk. Wanneer een miskraam voorkomt dan is dat natuurlijk verschrikkelijk. Voor de volgende vrouw was haar strijd naar het krijgen van een kind heel zwaar. Toen haar laatste zwangerschap goed bleek te gaan, moest ze dit ook op een mooie manier vieren. 

Kevin en Jessica Mahoney probeerden al heel lang om een tweede kindje te krijgen. Door een aantal vruchtbaarheidsproblemen zag die kans er echter heel klein uit. Toch bleek Jessica’s laatste zwangerschap heel goed te gaan. Het stel nam toen contact op met fotografe JoAnne Marrero om dit wondertje te vieren.

Jessica noemt haar ongeboren kind een rainbow baby. Kinderen die zijn geboren nadat hun moeder een miskraam of vroeggeboorte heeft gehad worden rainbow babies genoemd, want na regen komt zonneschijn.

JoAnne besloot daarom het concept rainbow te gebruiken in haar fotoshoot. Ze belde heen en weer met Jessica en vertelde haar dat ze een regenboog in het bos wilde creëren door middel van rookbommen. Het resultaat zag er daardoor ook prachtig uit:

Deze foto werd de wereld in gestuurd en ging meteen viral. JoAnne wilt zo andere stellen die het moeilijk hebben om een kindje te krijgen inspireren. Jessica wilt diezelfde stellen vertellen dat ze niet alleen zijn.

Wij vinden dit in ieder geval heel bijzonder.

Lees ook: Moeder Laat Voor & Na Foto’s Zien Hoe De Zwangersschap Haar Lijf Veranderde!