Must Try: Deze Apps Brengen Wat Spice In Je Seksleven!

Tegenwoordig heb je voor alles een app op je telefoon. Dus waarom niet een app ontwikkelen die je seksleven kan verbeteren? Ben je het standaard standje eventjes beu? Of wil je gewoon iets nieuws proberen, maar je weer niet hoe? Wij vonden vier apps die zorgt voor wat meer spanning in de slaapkamer. Of daarbuiten…

1| Kindu
Altijd al willen weten of je boyfriend dezelfde fantasieën heeft als jij? Kindu zorgt ervoor dat jullie daar achter te komen, zonder dat je er voor hoeft te schamen. Kindu werkt ongeveer hetzelfde als Tindr.  Jij en je boyfriend downloaden beiden de app en kiezen beiden een datum uit. vervolgens krijgen jullie verschillende seks ideeën voorgeschoteld. Zie je iets wat je bevalt, dan druk je op het hartje. Pas wanneer je partner hetzelfde seksidee leuk vindt, krijgen jullie beiden een notificatie. Met Kindu hoef je dus nooit bang te zijn dat je je boyfriend afschrikt van iets wat jij graag zou willen uitproberen. De app is gratis te verkrijgen op ITunes en in de Google PlayStore.

foto: womenshealth.com

foto: womenshealth.com

2| I Just Made Love
Deze app is perfect voor iedereen die graag opschept over hun seksleven. Met deze gratis app kan je bijhouden op welke spannende plekjes jij en je partner seks hebben gehad. Wil je graag herinneringen houden aan die keer op het strand? Of was die ene keer in dat steegje te spannend om voor jezelf te houden? Met ‘I Just Made Love’ kan je aangeven waar je seks heb gehad en eventueel alle smeuïge details opslaan. Daarnaast kan je ook zien of jij de enige bent geweest die op die locatie ooit seks heeft gehad. Ben je iemand die zijn seksleven graag privé houdt? De app verplicht je niet om wat te posten, je kan ook gewoon kijken wat anderen hebben gedaan op het bankje waar je nu zit. Altijd fijn om te weten natuurlijk…

foto: womenshealth.com

foto: womenshealth.com

3| IKamasutra
Heb je genoeg van de standaard seksstandjes en wil je een keer iets nieuws proberen? De Kamasutra biedt vele nieuwe standjes aan, maar vaak weet je niet waar je moet beginnen. De app IKamasutra helpt je hierbij. Je geeft aan hoe gecompliceerd, intiem en atletisch je je standje wilt en de app stelt je enkele standjes voor. Voor €2,99 heb je een aanbod van 110 standjes, die je kan uitbreiden tot 230 standjes door middel van in-app aankopen. De app is verkrijgbaar voor €2,99 op Itunes en in Google PlayStore. Oh, en als je totaal geen zin hebt in seks, biedt de app ook ideeën voor romantische dates.

bron: womenshealth.com

foto: womenshealth.com

4| Spreadsheet
Voor iedereen die van statistieken houdt. Ook in de slaapkamer! De app Spreadsheet kijkt met jullie mee in de slaapkamer en analyseert alles! De app registreert  hoe vaak je wordt gepenetreerd, hoe lang je seks hebt en hoeveel lawaai jullie maken als jullie klaarkomen! Deze app is helaas alleen verkrijgbaar voor de Iphone voor € 1,99.

wh-sex-apps-slide-spreadsht

foto: womenshealth.com

Lees ook: Instagram Heeft Een Nieuwe Verslavende App!