Mooi! Gehandicapte Kevan Backpackt Op De Rug Van Zijn Vrienden Door Europa!

Iedereen heeft een droom. Het is dan ook prachtig wanneer die droom eindelijk uitkomt. Dat geldt ook voor Kevan. Zijn droom was namelijk om de plekken in zijn favoriete boeken, in het echt te zien. Dit gaat alleen wat lastig, Kevan is namelijk gehandicapt. Maar wanneer je goede vrienden hebt, is alles mogelijk.

Kevan kan door een erfelijke spierziekte niet meer lopen en zit voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Het is al lange tijd een droom van Kevan geweest om de plekken in de boeken van J.R.R. Tolkien en C.S. Lewis is het echt te zien. Zijn vrienden bedachten op vakantie de perfecte oplossing zodat zijn droom kon uitkomen: een rugzak waarin ze Kevan konden meenemen.

https://www.instagram.com/p/BHnftU1hWer/?taken-by=wecarrykevan

De vrienden van Kevan zette een geldinzamelingsactie neer zodat ze de reis konden bekostigen, de rugzak in elkaar konden zetten en hem daardoor gemakkelijk door Frankrijk, Ierland en Engeland konden vervoeren. Zijn vrienden trainden daarnaast ook om Kevan, die iets meer dan 30 kilo weegt, te kunnen dragen. Toen er uiteindelijk 30.000 dollar opgehaald werd, werd zijn droom definitief werkelijkheid.

#wecarrykevan behind the scenes with the film crew

A photo posted by We Carry Kevan (@wecarrykevan) on

Tom & Kevan check out the opera house from a ledge

A photo posted by We Carry Kevan (@wecarrykevan) on

Kevan heeft veel mensen met een gehandicapt geïnspireerd en wilt daarom een boek schrijven. “Ik denk dat we allemaal op een bepaalde manier een beperking hebben. Bij sommigen is die alleen niet zo duidelijk als bij mij. Mijn boodschap aan mensen met een extreme handicap is dat als je iets wil, je altijd wel een manier vindt om het te doen.”

Daar zijn we het helemaal mee eens!

Lees ook: Deze Verlamde Vrouw Bewijst Dat Een Handicap Geen Invloed Heeft Op Sexiness!