Met De Zomerse Smaken Van Canei Maak Je De Perfecte Wijn Slushie!

De zomer is in volle gang: heerlijke bezoekjes aan het strand, een nieuwe garderobe en natuurlijk wijntjes nuttigen met je bestie’s op het terras. De avonden zijn heet en lang én doorgaans gevuld met een fijne dosis alcohol. We hebben dan ook goed nieuws voor de wijnliefhebsters onder ons: Canei verrast je deze zomer met heerlijke smaken! Nog beter: Canei heeft momenteel een super leuke Summersparkles actie!! Bij aankoop van jouw fles Canei krijg je een mooie tas!  

Plan die best friend date night maar vast in want de flavours zijn zo goddelijk dat er op een avond meerdere flessen doorheen zullen gaan. De zomerse Canei kent twee varianten: Frizini en Cocktail, beide verkrijgbaar in diverse smaken. Leuke add: beide zijn zeer geschikt om te mixen en je kan er de lekkerste wijn slushie’s mee maken (Score! Zie recept hieronder). Uiteraard moesten we die testen en we verklappen alvast: dit is het proberen waard!

Canei - foto1

Recept Forest Fruit Frizini Canei Slushie

Needs

  • Fles Canei Forest Fruit Frizini
  • IJsblokbakje
  • IJsblokjes
  • Aardbeien
  • Rietje (afknippen)

Instructies

  1. Vul ijsblokbakjes met de Canei en zet ze een nachtje in de vriezer.
  2. Stop de Canei ijsblokjes en een handje neutrale ijsklontjes in de blender.
  3. Blend tot de ijsklontjes zijn gecrushed en het geheel een echte slush-puppy look heeft.
  4. Serveer in echte Canei glazen met een (rood) rietje en aardbeien.

Ook benieuwd geworden naar de smaken van Canei? Dan is dít het moment om hem te testen! Deze zomer zit er aan de hals van de Canei Cocktail en Frizini flessen namelijk een halshanger met unieke code, waarmee jij een super leuke Sparkling Shoppingbag cadeau krijgt! Je cadeau opvragen is super makkelijk: voer de code in op Canei.com/Summersparkles, vul je gegevens in en upload de kassabon. Je krijgt dan binnen twee weken de Sparklingbag thuisgestuurd!

WIN WIN WIN!
Echter wordt het nog leuker: Je kunt namelijk een shoppingbag met jouw eigen tekst winnen.

Wat je moet doen?
Een unieke quote delen in de Facebook comments die jij graag terug zou zien op jouw Canei Bag! Awesome of niet?!