Merry Christmas! Paris Hilton Lanceert Een Leuke Lidl Collectie!

Celebrities gaan wel vaker samenwerkingen aan met winkelketens. Zo heeft Beyoncé bijvoorbeeld een H&M collectie en ging Mariah Carey laatst een samenwerking aan met MAC Cosmetics. En nu heeft een andere celebrity besloten om ook een samenwerking met een keten aan te gaan. We hebben het over niemand minder dan Paris Hilton. Zij komt namelijk met een bijzondere Lidl collectie. 

Paris Hilton heeft thuis waarschijnlijk een heleboel haarstyling producten liggen. Waarom zou ze dan niet haar eigen collectie lanceren? Dat dacht ze waarschijnlijk zelf ook toen ze besloot om samen met Lidl een collectie op te zetten.

Afgelopen woensdag werd deze nieuwe collectie gelanceerd. De collectie bestaat uit zeven Paris-haar apparaten waaronder een haardroger, krultang en een roterende heteluchtborstel.

https://www.instagram.com/p/BOUH4OfhTRg/

Dit is niet de eerste keer dat Lidl samenwerkt met een celebrity. In 2012 werkten ze namelijk samen met niemand minder dan Britney Spears.

Heb jij dringend nieuwe haarstyling producten nodig? Ga dan naar je dichtstbijzijnde Lidl of bestel de producten gewoon online via deze website.

Lees ook: Hebben Hebben Hebben! Queen B Brengt Een Kerstcollectie Uit!