Melina Uit Lizzie McGuire Is Volwassen Geworden En Knapper Dan Ooit!

Ja ‘Game of Thores’ is cool, maar opgroeien met Disney Channel was DA SHIT! Was je een echte girly-girl met boy-problems en een roze kamer? Dan was Lizzy McGuiry jouw go-to show! 

Onze inner teen vindt het nog steeds jammer dat awesome teen sitcoms als ‘Lizzie McGuire’ niet meer gemaakt worden. Besef nog meer even hoe blessed wij 90’s babies zijn met de goede televisie waarmee we opgroeiden. Echter zijn onze favoriete childhood acteurs nog steeds te googelen en het blijft enorm leuk om te zien wat er nu, zoveel jaar later, van ze geworden is.
Melina and Matt from Lizzie McGuire

We weten allemaal hoe Lizzie McGuire a.k.a. Hilary Duff er these days uit ziet (spoiler: stunning), maar heb je ook een idee hoe Melina eruit ziet? Dat is een prachtige volwassen vrouw geworden!

Ben je Melina vergeten? Haar rol werd vertolkt door Carly Schroeder en zij speelde het vriendinnetje van Matt. Matt was Lizzie’s broertje dat keihard gefriendzoned werd door Melina.

Carly was 11 jaar oud toen ze de rol op zich nam en is inmiddels 14 jaar ouder! Benieuwd naar haar looks? Bekijk de beelden hieronder!

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BHBSeH3Dwc0/?taken-by=carlyfries18

https://www.instagram.com/p/BCN9DFTgf3K/?taken-by=carlyfries18

Lees ook: 11 redenen waarom wij 90’s kids een super tof leven hadden!