McDonalds Medewerkers Hebben Nieuwe Uniformen En Iedereen Lacht Zich Rot!

Ondanks de slogan van McDonalds ‘I’m loving it’, zijn werknemers niet lovend over hun nieuwe uniformen.  In April zullen alle werknemers in Amerika deze nieuwe outfit dragen. Op Twitter wordt het uniform al vergeleken met de looks van acteurs in sci-fi films. 

McDonald's New Uniforms Waraire Boswell - 3793091

De uniformen werden ontworpen door Bindu Rivas en Waraire Boswell. Boswell heeft in zijn jongere jaren bij een McDonalds in Californië heeft gewerkt. Nu ontwerpen ze kleding voor beroemheden zoals Ryan Gosling en Bruno Mars. Volgens McDonalds zou de nieuwe collectie comfort, fit, functionaliteit en hedendaagse professionaliteit moeten uitstralen. Werknemers zouden zich comfortabel en trots moeten voelen. Echter, uit onderzoek blijkt dat ruim één derde van de werknemers niet blij zijn met de nieuwe uniformen. De meest voorkomende vergelijking wordt gemaakt met de outfits van de acteurs in The Hunger Games en Star Wars.

McDonalds kwam nog met een extra statement: “De collectie is ontworpen om de kloof tussen mode en functie te overbruggen, waardoor er een makkelijke overgang van de McDonalds naar de sociale omgeving mogelijk is”.

Als het aan ons ligt, hebben de werknemers gelijk. Vanuit hun werk kunnen ze zo als figurant in de nieuwe Star Wars film. Wat vinden jullie ervan?

Lees ook: Zo zien McDonalds menu’s eruit over de gehele wereld!