Marielle’s Film Tip: Dit Belooft De Engste Horrorfilm Van 2017 Te Worden!

Zoals ik al eerder schreef ben ik een sucker voor scary movies. Ondanks dat ik vaak te pussy ben om trailers te kijken voel ik, zodra het weekend in aantocht is, alweer kriebels om een nieuwe gruwelijk zieke film te vinden en dan het liefste eentje die vol plottwists zit. Het leukste aan onze lezers vind ik toch wel dat jullie net zo dol zijn op horror als ik. En ja! Ik heb weer een enorm zwarte parel gevonden die ik met liefde met jullie deel. Waar 2016 ons al aardig wat fijne horrors aanbood belooft 2017 hét scarymovie jaar te worden waar wij – liefhebbers van dit genre – zo aantoe zijn! Eind 2016 komt er op de valreep een hele fijne film uit die ons vol afgrijzen (en een beetje vreugde) 2017 in moet trekken. Wat mij betreft nu al een kanshebber voor de titel engste film van het jaar. 
janedoehorrorfilm

De film heet ‘The Autopsy of Jane Doe’. De film gaat over twee lijkschouwers die te maken krijgen met een zaak waarin een naakte, vermoorde vrouw is gevonden. De mannen nemen de job serieus en gaan vol toewijding aan de slag. Tot diep in de nacht zetten ze hun onderzoek voort, maar naar mate ze huid, spieren en botten verwijderen, stuiten ze op verbijsterende vondsten en spookachtige verschijningen.

Benieuwd geworden? Vanaf 21 december is ‘The Autopsy of Jane Doe’ in de bios te zien.