Liam Hemsworth Geeft Eindelijk Duidelijkheid Over Zijn Relatie Met Miley Cyrus!!

Zijn Liam en Miley nou wel of niet? Lange tijd was het gissen, stiekem gingen we er allemaal vanuit dat de twee weer een item zijn want alle tekenen waren er: Miley werd gespot met een verlovingsring, er werden cryptische instagram posts gedaan en ze werden (niet geheel onbelangrijk) samen gespot. Daarna volgden wellicht nog serieuzere rumors: het stel zou gaan samenwonen en Miley had een matching tattoo van de Hemsworth family. Kortom veel geruchten aannames en warmhouders, maar geen direct woord van Miley of Liam zelf..  Tot nu dan!

Tijdens een interview met GQ Australië spreekt Liam over zijn relatie met Miley Cyrus en hun break-up in 2013: ‘Natuurlijk was het zwaar man. Maar destijds gingen we beide een andere kant uit en het was nodig. We waren beide super jong en het was een goede beslissing des tijds, we hadden het beide nodig.’
‘Soms voel ik iets, dan kan ik het niet helpen en ga ik er vol. Ik maak mijn beslissingen op basis van wat mij gelukkig maakt, wat ik denk dat dat juist is en wat ik wil doen – ik maak me verder niet te druk.’

Hij gaat verder: ‘Mensen kwamen er toch wel achter.. ze zijn niet dom!’

JAAA! Hij geeft het toe!! Nou guys schuif het dan niet langer onder stoelen of banken en ga ervoor!

Lees ook: Miley naakt: de meest shocking beelden van Miley ever!