Leven Op Fast Food? Deze Turnster At 3 Jaar Lang Alleen Maar KFC!

Het liefst zouden we de hele dag fast food eten. Pizza, burgers, friet! Noem maar op. Maar eerlijk is eerlijk: dit is niet gezond voor je en soms hebben we toch onze portie groenten nodig. Deze turnster deed echter het onmogelijke en leefde 3 jaar alleen maar op fast food.

Haar naam is Georgie Scotney en ze is 21 jaar oud. Georgie lijkt in de eerste instantie op een vrolijke en gezonde meid die graag turnster wilt worden. Maar ze draagt een groot geheim met zich mee. Georgie at 3 jaar lang alleen maar KFC (Kentucky Fried Chicken). Als dit niet tot haar beschikking was dan at ze ook niets.

Foto: Metro

Foto: Metro

Waardoor komt dit? Het blijkt dat Georgie last heeft van een Selective Eating Disorder. Ze durft niets anders te eten dan kip. Dit komt doordat ze op jonge leeftijd vaak maaltijden miste vanwege haar trainingen. Eerst lustte ze alleen kip en patat in het algemeen maar daarna alleen nog maar van de KFC.

Foto: Surrealista

Foto: Surrealista

Georgie vertelt dat ze het nooit zat werd en vaak nog wat zout over haar eten strooide omdat ze bang was voor sauzen. Uiteindelijk realiseerde ze zich dat het niet zo verder kon en dat ze hulp moest zoeken. Dankzij haar therapie is het haar gelukt om voor het eerst fruit te eten.
Foto: Metro

Foto: Metro

Lees ook: Dit 18-Jarige Model Leefde 8 Maanden Lang Op Slechts 3 Appels Per Dag!