Kris Jenner: ‘Ik Mis Bruce Nog Steeds.’

Kris Jenner heeft vrijdagochtend in een interview met Radio Andy onthult hoe de eerste ontmoeting met haar ex-man verlopen is. Ze gaf aan dat ‘Caitlyn er erg goed uitzag.’

Foto: E!

Foto: E!

Aan het radiostation vertelde Jenner dat het een zenuwslopende ervaring was, maar dat Kim Kardashian met haar mee was om haar te supporten op de grote dag. Kris gaf aan dat ze nooit eerder zoiets heeft gedaan en dat ze daarom geen idee had hoe zo’n ontmoeting zou moeten verlopen: ‘Toen mijn zenuwen weg waren.. herinner ik me dat ik om me heen keek, niet naar haar.’ Maar, vervolgde ze, op het moment dat ze zich rustiger voelde keek ze voor het eerst naar Caitlyn en was ze best verbaasd: ‘Ik wist niet wat ik moest zeggen. En toen ik keek dacht ik wauw, ze ziet er goed uit.’

Wat later na de shocking meeting besloot Caitlyn bij Kris langs te gaan voor een drankje, wat Kris de kans geef om wat beter naar de nieuwe vrouw te kijken: ‘Ik bleef maar staren naar haar wenkbrauwen. En ik zei je hebt prachtige wenkbrauwen. Ze keek me aan alsof ik gek was.’

Toen haar gevraagd werd of het was alsof ze een nieuw persoon ontmoette zei ze: ‘Ja, zeker. Het is vreemd want het was dezelfde stem.’ Later vertelt ze: ‘Ik mis Bruce nog steeds. Het is erg verwarrend en moeilijk als je zo intiem door zoiets heen gaat, het is een proces.’ Bovendien vertelt ze dat ze Caitlyn niet bij haar voornaam noemt: ‘Nee, ik zeg “Jenner”.’

Lees ook: Kris Jenner is kwaad op Caitlyn Jenner.