Kerst Inspo Nodig? Vraag Een Mini Tattoo Aan De Kerstman!

Recentelijk waren mijn boyfriend en ik alweer 8 (!) jaar samen en dat moest gevierd worden met een heerlijk etentje. Uiteraard wist mijn lief de spanning goed op te bouwen door tijdens het eten mijn hand te pakken en te zeggen: ‘Schat, ik denk dat het tijd is om de volgende stap in onze relatie te nemen.’ SCHRIK, ALARMBELLEN EN PANIEK. (Uiteraard bleef ik cool) Ik dacht: ‘Wat gebeurd er in vredesnaam?! Dit kan toch geen aanzoek zijn?!’ – Mijn lover kennende zou hij zoiets namelijk nooit in een restaurant doen -en dat bleek ook zo te zijn (😒 anti-climax) want hij zei: ‘Ik wil graag samen een tattoo nemen. Niet perse dezelfde, maar hem wel op dezelfde plek laten zetten.’ 

Stiekem vond ik dat een veel beter plan dan trouwen! Dus nu ben ik volop met mijn hoofd in tattoo heaven en opzoek naar het perfecte plaatje. Nu ik toch bezig ben, leek het me fijn om mijn tattoo treasure’s te delen met mijn liefste lezers! Let’s go!
Fingers can't wait tattoo dream 1 year:

Moon and sun small tattoo middle back •• Instagram: morgs475 More:
cutelittletattoos: Little side tattoo saying “Go Live” on Claudia Fumero.:
Small Flower Tattoo More:
small tattoo More:
Eye+Sun+Moon+Tattoos:
Tattoo Design + Placement :: Pretty + Small Designs :: See more Ink Inspiration @loverofficial:
Vanessa Hong of the The Haute Pursuit is that fashion blogger that makes you stop…rewind during that long scroll through your Instagram feed over coffee in the morning.:
The Haute Pursuit.:

Blogger: The Haute Pursuit: