Justin Bieber Vertelt Over Zijn Relatie Met Kendall Jenner.

Morgen, jaaaa morgen! Wordt eindelijk Justin’s nieuwe album, Purpose uitgebracht. En daarom had Biebs a word met I-D magazine. De zanger vertelde over Kanye, zijn muziek en uiteraard.. Selena Gomez. Bovendien besprak hij hoe het is om van teenage hartenbreker te veranderen in een mega pop artiest. Lees het complete interview hier.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Over zijn nieuwe sound: “Ik denk dat je jezelf er beter in herkent. Toen ik dat jonge stemmetje had kon niet iedereen zich hierin vinden. Mannen kunnen nu naar me luisteren en zeggen, ‘Yeah, ik vind die dat nieuwe nummer van Bieber lekker.”

Over zijn blonde haar: “Blondes do have more fun.” ​

Over hoe er misbruik gemaakt wordt van kindsterren: “Er zijn veel mensen die je vertellen wat je moet doen en wat je moet tekenen, alles komt in orde, maak je geen zorgen. Je bent jong en denkt, ‘OK, ik vertrouw je! Jullie zijn aardig tegen me. Je lacht. Dus je bent vast een goed persoon.’ Maar je kunt hun andere intenties niet.”
Over zijn relatie met Selena: “Ik zette voor haar zoveel op het spel, ik was heel erg afstandelijk met anderen… Toen ik die liefde vond had ik zoiets van, ‘Woah, ik wil dit vasthouden.'”

Over hoe eerste liefde voelt: “Het is, magisch. Er is niets vergelijkbaars. Daarom wilde ik het niet loslaten.”

Over ​Kendall Jenner, Gigi Hadid, en Hailey Baldwin: “Ze zijn letterlijk de liefste meisjes. Ze hebben allemaal een goed hart. Ze geven net zoveel om mij als ik om hen geef. Als mensen gemene dingen over ze zeggen, kom ik voor ze op en andersom.”

Over wiet: “Je zal het mij nooit zien roken. Want dat is niet wie ik ben. Als het iets is wat ik wil doen, dan doe ik het. Maar het is niet wie ik ben en waarvan ik wil dat de hele wereld het ziet.. Ik wil dat mijn identiteit gebaseerd is op wie ik ben en hoe mijn muziek klinkt.”

Over Kanye: “Kanye is de beste. Hij praat, zo lang. En het is zo dope. Zelfs wanneer het gek klinkt, ik weet dat ik luister naar hoe hij zich voelt want hij plaatst dingen altijd in een ander perspectief.”

Over het succes van Where Are Ü Now​:  “Ik zie dat als een sein van God. Ik had niet kunnen wensen om een mooiere start van dit alles, en de kant die ik op ging? Dat was zeker God. Je weet maar nooit wanneer je een hit hebt.”

Lees ook: Justin: Mijn Calvin Klein adds zijn niet gephotoshopt!