Juicy! Selena Gomez En The Weeknd Zijn Zoenend Gespot!

The Weeknd en Bella Hadid verbraken pasgeleden nog hun relatie, maar dat weerhoudt The Weeknd er niet van om gewoon rustig verder te daten. En dat zelfs met een bekende van zijn ex, Selena Gomez! Maar het feit dat Bella de zus is van een van Selena’s vriendinnen (Gigi Hadid), lijkt haar ook niet veel te doen. 

 De twee gingen woensdagavond samen gezellig uiteten. Toen ze het restaurant, Giorgio Baldi, verlieten werden ze zoenend vastgelegd. Een bron vertelt dat de relatie tussen The Weeknd en Selena nog heel pril is. Geen van beiden heeft daarnaast nog bevestigd dat ze een relatie hebben.“Ze hadden gewoon plezier. Ze bestelden pasta en deelden hun eten. Ze gedroegen zich als een koppel. Ze leek hem heel leuk te vinden en lachte veel. De twee verlieten het restaurant hand in hand.”

Dat er iets speelt tussen Selena en The Weeknd komt voor velen niet als een verassing, in zijn nieuwe lied, Party Monster zingt hij namelijk ook nog de volgende lyrics:

Ooh, she mine, ooh girl, bump and grind
Ooh, she mine, ooh girl, bump a line
Angelina, lips like Angelina
Like Selena, ass shaped like Selena  

Dit liedje zou dus net zo goed over haar kunnen gaan.

Hoewel dit misschien heel leuk is voor de twee sterren zelf, lijkt zijn ex dit minder leuk te vinden. Bella Hadid ontvolgde Selena namelijk meteen op Instagram. The Weeknd volgt ze echter nog wel…awkward.

Lees ook: NOOO! Bella Hadid & The Weeknd Zijn Uit Elkaar!