Jouw Ideale BFF Heeft Dít Sterrenbeeld!

Struggles in bestie land en je hebt geen idee hoe het komt? Wellicht is jouw huidige BFF wel helemaal geen match-made-in-the-stars! Of jullie passen juist perfect bij elkaar: dan zou het zomaar kunnen dat jullie sterrenbeelden ook goed matchen. Benieuwd? Bekijk jouw sterrenbeeld-bestie hieronder!

Ram (21 – 19 april)
Als ram ben jij erg open en denk je vaak ‘out of the box’. Je bent een goede denker, creatief, spontaan en toch wel emotioneel aangelegd (daar is helemaal niets mis mee!)

BFF: Weegschaal
Omdat rammen zo uitbundig zijn hebben zij iemand nodig die hun onder controle houdt. Je kan wel eens impulsief zijn maar met een weegschaal als BFF zal jij altijd terug op aarde worden gezet.

Stier (20 april – 20 mei)
Stieren zijn koppige mensen. Ze zijn erg doelgericht en dit maakt dat ze harde werkers zijn!

BFF: Vissen
Vissen zijn lieve en rustige mensen. Ze zijn trouw en erg onzelfzuchtig. Door dit zijn ze rationele denkers en jij als stier hebt zeker weten een BFF nodig die jou weer rationeel laat denken!

Tweeling (21 mei – 20 juni)
Tweelingen zijn creatief, meelevend en nemen meestal geen blad voor de mond. Daarnaast kunnen ze wel erg moody zijn maar dat maakt helemaal niet uit. Het zijn flexibele mensen die de hoofd erg koel kunnen houden.

BFF: Waterman
Een waterman is een makkelijk persoon die van simpele dingen kan genieten. Ze maken niet gauw problemen en geven je de ruimte voor je creativiteit.

Kreeft (21 juni – 22 juli)
Kreeften zijn echte huismussen. Ze houden er niet van om in de spotligt te staan, ze zijn snel tevreden te stellen en vinden familie & vrienden erg belangrijk. Ze gaan wel eens naar buiten en dan kan het lijken alsof ze chagrijnig zijn. Maar dit is niet waar.

BFF: Boogschutter
Boogschutters zijn erg extrovert, jij als kreeft kan wel zo’n iemand gebruiken. Je zal je door hun op je gemakkelijk voelen en het leuker vinden om naar buiten te gaan.
Leeuw (23 juli – 22 augustus)
Leeuwen zijn echte alfa’s. Ze vinden macht en respect krijgen erg belangrijk. Ze hebben een sterke mening en verkondigen die maar al te graag.

BFF: Steenbok
Steenbokken zijn onbaatzuchtige mensen en denken altijd aan anderen. Een steenbok zal je helpen je leven in balans te brengen en ervoor te zorgen dat jij af en toe minder aan jezelf denkt.

Maagd (23 augustus – 22 september)
Maagden zijn fijne en leuke gesprekspartners. Ze kunnen gezien worden als underdogs die zichzelf zo af en toe wegcijferen.

BFF: Ram
Rammen zullen altijd voor een ander opkomen en ervoor zorgen dat jij je niet buitengesloten voelt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Een weegschaal is zoals zijn naam eigenlijk al zegt; altijd in balans. Het zijn slimme en harde werkers. Ze waarderen ware schoonheid en hebben een verfijnde smaak.

BFF: Leeuw
Leeuwen zijn loyale mensen die weegschalen goed kunnen vergezellen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)
Dit zijn mysterieuze mensen. Ze zitten altijd lekker in hun vel en daarnaast zijn het hele bescheiden mensen. Ze houden dingen liever voor zichzelf en ze hebben een geheimzinnige levensstijl.

BFF: Waterman
Schorpioenen vinden het erg leuk om omringd te zijn met andere mensen die ook ‘out of the box’ denken. Een waterman is de perfecte vriendin voor jou. Je zal je nooit met haar vervelen!

Boogschutter (22 november – 21 december)
Boogschutters zijn mensen die alles een beetje op orde hebben. Ze werken doelgericht en willen graag werken voor hun carrière. Ze hebben dus helemaal geen tijd voor bullshit. Ze hebben een sterke gedachte, zijn soms snel afgeleid en ze proberen altijd positief te blijven.

BFF: Steenbok
Steenbokken houden net als boogschutters niet van bullshit. Ze hechten ook heel veel waarde aan zorgvuldige planning en verlangen ook naar orde.

Steenbok (22 december – 19 januari)
Steenbokken zijn slimme mensen, die goed zijn in plannen waardoor ze een gestructureerd leven hebben. Het zijn medelevende mensen, onzelfzuchtig en lossen graag problemen op.

BFF: Boogschutter
Deze twee sterrenbeelden stemmem elkaar heel goed af. Omdat ze allebei onzelfzuchtig zijn en altijd willen klaar staan voor anderen.

Waterman (20 januari – 18 februari)
Watermannen zijn simpele zielen. Ze hebben niet veel aandacht nodig om tevreden te blijven. Dit kan tevens ook erg tegenwerken,

BFF: Stier
Omdat ze zo zorgeloos zijn zullen watermannen genieten van de gezelschap van de stier. Het zijn lieve en zachtaardige vrienden.

Vissen (19 februari – 20 maart)
Vissen zijn bescheiden mensen die heel veel wijsheid met zich meedragen. Ze zijn makkelijk in omgang en je kan altijd op ze rekenen. Helaas kunnen mensen van je goedheid profiteren.

BFF: Schorpioen
Schorpioenen zorgen ervoor dat jij wat sterker in je schoenen zal staan. Ze zeggen waar het op staat en zorgen ervoor dat jij voor jezelf blijft opkomen!

Lees ook: Deze Tattoo Past Bij Jou Op Basis Van Je Sterrenbeeld!