Jongen Prankt Zijn Vriendin Met Een Nep Huwelijksaanzoek & Is De Grootste Loser Ever!

Wauw.. wat een kut vriendje. Je kan nog beter geen vriendje hebben dan de scumbag uit dit filmpje. De ultieme romantiek op Valentijnsdag is uiteraard ten huwelijk gevraagd worden. En dat leek dit meisje dan ook te overkomen.. Tot ze tot het besef kwam wat er echt in het doosje zat. Erger: het is niet eens een goede grap.

Prankster ‘Brad’s Dad’ verzon een ‘geniaal’ (lees: kansloos) plan om wat extra views op zijn Facebook vid’s te krijgen. Hij deed een nep-aanzoek aan zijn vriendin en plaatste beelden van zijn schijnaanzoek op Facebook en daar wordt de grap massaal bekeken.

In het filmpje is te zien hoe hij zijn vriendinnetje roept en op zijn knieën gaat. Vervolgens haalt hij een doosje te voorschijn. Hij geeft toe dat hij nerveus is, vertelt haar dat ze hem de gelukkigste man op aarde maakt; alles wijst erop dat er een echt aanzoek komt.

Uiteindelijk komt de vraag naar buiten, een enorme kut vraag want nee niemand heeft daar zin in: ‘Wil je een kopje thee voor me maken?’ In het doosje zit dus ook geen ring maar een theezakje. Zijn vriendin kan de grap niet waarderen; ze stormt de kamer uit, gooit het doosje op de grond en geeft haar vriend een flinke uitbrander.

Eerlijk?! Wij hadden hem gedumpt. Dit is erger dan geen vriendje hebben op Valentijnsdag. Wat een a-hole!
Lees ook: Dit meisje reageert op geniale wijze op de stomme Tweet van haar boyfriend!