Joepie!! Deze Stad In Nederland Krijgt Binnenkort Een Gloednieuw Strand!

Nu de lente en zomer steeds dichterbij komen, is het natuurlijk weer tijd om onze badkleding uit onze kledingkasten te halen en lekker te genieten van de zon, zee en cocktails! De afgelopen jaren koos iedereen ervoor om naar Scheveningen te gaan in Den Haag maar wellicht kiezen jullie dit jaar voor een heel ander plekje. 

Jullie vragen je zeker af waar deze nieuwe strand straks staat? Amsterdammers, jullie mogen je gelukkig prijzen! Het strand komt te staan in Amsterdam-Zuid! En guess what? Er hoeft hier niet lang op gewacht te worden want de feestelijke opening vindt plaats op 12 mei 2017 op de Europaplein 22.

Voorheen stond er al een ouderwetse strand op dit adres maar sinds november is er hard aan een renovatie gewerkt om deze ouderwetse strand in een stadsstrand te veranderen.

Wat kun je hier allemaal verwachten? Nou, natuurlijk staat het ouderwetse strand met zand er nog steeds maar er is ondertussen al heel wat aan de omgeving toegevoegd zodat iedereen hier een tropisch gevoel van krijgt. Zo staat er een boat house, een beach house, een jetty bar en een playground! Voor meer info kun je de website van de strand bezoeken. Benieuwd geworden naar hoe deze gloednieuwe stadsstrand er precies uit ziet? Hier heb je al een kleine sneak preview:

Strandzuid 2017 from Unlimited label on Vimeo.

Ga jij hier naartoe deze zomer?

Lees ook: Wanderlust: Dit Roze Strand Is Perfect Voor Op Je Instagram Feed!