Jason Wu Brengt Eerste Parfum Uit Compleet Gebaseerd Op It-Bag.

Nog deze zomer, in augustus om precies te zijn, lanceert desginer Jason Wu zijn eerste geur. De naam kan je wellicht raden; Jason Wu. De geur is compleet geinspieerd op zijn ready-to-wear collectie voor aanstaande herfst. Aan WWD vertelt WU: ‘Alles aan deze geur representeert het merk.’ 

De glazen flacon waarin de geur komt is ontworpen door architect Andre Mellone. Uitgevoerd in dik glas met eenzelfde gouden dop als de box clutch uit de ready-to-wear Herfst/Winter 2017 collectie. De gouden dop verwijst naar de slutiing van de lucht en de poederroze kleur is een knipoog naar de slipdress die de Amerikaanse ontwerper maakte voor Lily Aldridge voor de CFDA 2017 Awards. Overigens een van zijn favoriete kleuren om te gebruiken in zijn collecties. De geur is bloemig en verwijst daarmee naar de prints die hij gebruikt in zijn ontwerpen.

De geur is vanaf 17 augustus te koop voor omgerekend €120 in Saks Fifth Avenue in Amerika en Hudson Bay in Canada. Verwacht wordt dat deze in de lente van 2018 in Europa op de markt komt.