It’s Black Friday!! Bij Deze Winkels Scoor Je De Beste Deals!

Ja! Het is Black Friday en ik ben dol gelukkig. De afgelopen tijd heb ik een flinke wishlist opgebouwd en ik ben dan ook wat blij dat het oh-zo-fijne fenomeen aan het overwaaien is naar Nederland. Sterker nog, al mijn favoriete winkels doen dit jaar mee! Vanmorgen heb ik tijdens het eten van mijn yoghurt met Granola zitten genieten én vloeken achter het scherm van mijn computer. Genieten omdat ik eindelijk al mijn parels met dikke korting in mijn mandje kon gooien en vloeken omdat veel items al weer uitverkocht waren en de site van de H&M er om de 5 minuten uit lag. ZUCHT! Het broekpakje waar ik naar opzoek was heb ik daar dus nog niet kunnen vinden. Maar ik geef niet op! Ik blijf net zolang vernieuwen tot ik weer toegelaten wordt tot de mode mayhem niet momenteel gaande is, zodat ik mijn liefdes alsnog kan veroveren.

Voor iedereen die net zoveel shop-zin heeft als ik, besloot ik de leukste deelnemende winkelketens op een rij te zetten. Ready? Set? GO!

Bijenkorf

KORTING: 30 procent
DAGEN: Van 24 november tot en met zondag 27 november

Topshop

KORTING: tot 50 procent
DAGEN: 24 november tot en met 28 november

Asos

KORTING: 20 procent op alles met de code GOGOGO
DAGEN: 24 november tot en met 27 november

Hema

KORTING: 15 procent (op bijna alles)
DAGEN: Van 25 tot en met 28 november

Urban Outfitters

KORTING: tot 50 procent op geselecteerde collecties
DAGEN: Van 24 tot en met 28 november

Yoox

KORTING: 20 procent op alles
DAGEN: Van 24 november tot en met 28 november

H&M

KORTING: Tot 20 procent korting op verschillende items
DAGEN: 24 november. (Op vrijdag 25 kondigt de keten een nieuwe actie aan.)

Farfetch

KORTING: Van 20 tot 50 procent korting op verschillende merken
DAGEN: Van vrijdag 25 november tot en met zondag 28 november

River Island

KORTING: 50 procent korting op geselecteerde artikelen én verzending
DAGEN: Van 23 tot en met 29 november

Hunkemoller

KORTING: 25 procent op de complete collectie
DAGEN: Vrijdag 25 en zaterdag 26 november

Forever 21

KORTING: Hoge kortingen tot 50%
DAGEN: Vrijdag 25 november tot en met zondag 28 november

Monki

KORTING: Flash Sale
DAGEN: Vrijdag 25 november

Douglas

KORTING: 25 procent korting op het gehele assortiment
DAGEN: Vrijdag 25 november

Costes

KORTING: 30 procent korting op de hele collectie + gratis verzending
DAGEN: Vrijdag 25 november

Kortom, genoeg mooie merken om je zuurverdiende geld, met fikse kortingen, aan uit te geven! Benieuwd naar mijn aankopen? Bekijk ze hieronder!

schermafbeelding-2016-11-25-om-11-24-18