Is Jouw Kamer Ook Zo’n Rommel? 11 Dingen Die Alle Messy Girls Herkennen!

Oké, wij geven het toe. Óók onze kamers zijn af en toe een puinzooi. Hoopjes met kleren hier, diverse schoenen verspreid over je hele kamer. Voor neatfreaks zou het een regelrechte nachtmerrie zijn, wij kunnen echter prima in deze staat leven. Schoonmaken staat uiteraard op ons lijstje, maar er zijn nog zoveel andere leuke dingen die we moeten doen. Herkenbaar? Dan herken je vast onderstaande punten.

foto: favim.com

foto: favim.com

1. Jij weet precies waar alles ligt! Toch?
Althans, dat maak je iedereen wijs. Toch is het elke ochtend weer een struggle om je spullen bij elkaar te rapen, voordat je deur uit kan. Je favoriete tas is opeens nergens te bekennen. En waar heb je je sleutels ook alweer gelaten? O ja, onder de kussens van je bank.

2. Maar je kan de meest random dingen zo vinden!
Rotzooi of niet, in jouw hoofd is alles georganiseerd. Het is super logisch dat jouw haarföhn onder dat stapeltje kleren ligt op jouw bureaustoel. Toch? En je favoriete paar sneakers horen inderdaad onder je bed. Gescheiden van elkaar uiteraard. Alles heeft zo zijn plekje in je kamer.
3. Je schaamt je best wel voor je eigen kamer.
Niemand mag zonder jouw toestemming je kamer binnenkomen. Wat zouden ze wel niet van jou denken als ze je kamer zouden zien?

4. Je verlangt stiekem naar een nette en schone kamer.
Natuurlijk! Een schone, nette kamer zou perfect zijn. Maar schoonmaken is zóó niet jouw ding. Het kost zoveel tijd en moeite! Want wie heeft er nu tijd om schoon te maken, als je nog een heel seizoen Gossip Girl moet kijken? Niemand dus.

5. Je kamer is rommelig. Maar niet vies!
Ja, er is een verschil. Rommelig is wanneer je laptop, je aantekeningen, jouw kleding en je schoenen in een random volgorde in je kamer ligt. Vies is wanneer je je bord van vorige week nog op je bureau heb laten ligt en jouw prullenbak een kudde aan fruitvliegjes aantrekt. Big difference!

6. Jouw chaos is georganiseerd.
Het stapeltje kleding op je bed is schoon, het stapeltje kleding naast je bed is vies. Oh en dat stapeltje op jouw bureaustoel wil je graag doneren aan het goede doel, omdat het je niet meer past. En zie je dat mooie, schone padje van je deur naar je bed? Alles in jouw kamer heeft een functie!

7. Vrienden op bezoek? Crisis!
Je raakt helemaal in paniek wanneer je vrienden op bezoek willen komen. Vervolgens houd je een schoonmaakmarathon, ze mogen namelijk niet weten dat je als een sloddervos leeft. ‘Wat ziet je kamer er mooi uit!’ Thanks, het ziet er altijd zo uit hoor…

8. Niemand gelooft je misschien, maar je weet echt wel hoe je moet schoonmaken.
Wij weten hoe een stofzuiger er uit ziet en hoe deze werkt, En we hebben echt wel ergens een flesje allesreiniger staan. Maar eerst even deze leuke Instagramfoto postten. Ohja, en ik heb mijn moeder al weken niet meer gebeld… Of ik mee naar de bioscoop wil? Tuurlijk, heb nu toch niks beters te doen!
9. Opruimen heeft toch geen nut.
Je hebt het echt geprobeerd, maar je snapt er helemaal niks van. Zo heb je het ene moment je best gedaan om je kamer zo netjes mogelijk achter te laten. Twee dagen later is er helemaal niks meer van te zien. Het blijft een mysterie..

10. Jij snapt niet hoe anderen hun kamer zo netjes kunnen houden.
Hoezo is de kamer van je beste vriendin zo netjes? Haar sokken zijn netjes opgevouwen in een la en haar kledingkast is gesorteerd op kleur. OCD? Nog nooit van gehoord… Jij vraagt je alleen maar af waar zij haar kleren laat in de ochtend na een kledingcrisis.

11. Het leven zou zoveel beter zijn met een schoonmaker.
Dit staat al jarenlang op jouw verlanglijstje voor Kerst. Het liefst eentje met donker haar, lichte ogen en breed gebouwd. Dankjewel lieve Kerstman!

Lees ook: 8 Dingen Die Alle Lipstick Dragende Vrouwen Herkennen!