Ideaal! Deze Wijnfles Past Gewoon Door Je Brievenbus!

Een van mijn beste vriendinnetjes is binnenkort jarig.. en ik.. ik ben op vakantie. Ben ik een kut vriendin? Zo voel ik me wel! Verjaardagen zijn belangrijk en het liefste ben ik er altijd bij.. Maar de vakantie was al gepland voor het feest werd gepland.. en tja annuleren gaat ook ook zo ver. Daarom vond ik online het ideale cadeau om te geven aan jouw (en mijn) wijn-liefhebbende bestie: een platte wijnfles van Garçon Wines – die past namelijk gewoon door de brievenbus, ideaal! 

Afbeeldingsresultaat voor wijn

Wijn maakt mijn afwezigheid 100% zeker goed, dus dit flesje zal in goede aarde vallen. Op de website hebben ze overigens nog een goed ideetje: de fles is ideaal wanneer je vermoeid thuiskomt na een lange dag werken en je geen wijn in huis hebt. Wie net zo lui is als ik heeft dan geen zin meer om naar de AH te karren en een flesje te kopen dus is een fles wijn op je deurmat wel zo fijn! In tegenstelling tot veel andere bezorgservice hoef je niet thuis te zijn. Je kunt het flesje dus gewoon overdag laten bezorgen.

 

Ook fijn: de flessen van Garçon Wines zijn gevuld met kwaliteitswijn en gemaakt van materiaal dat niet kan breken én honderd procent recyclebaar is.