Huilende Scott Disick Wil Kourtney Kardashian Terug.

Er gebeurt zo veel met de Kardashians. We can’t keep up with them! Nadat Scott vreemdging en een 18-jarige vriendin had gevonden, werd hij door Kourtney uit huis gezet. Jep, na een huwelijk van 9 jaar bleef de Kardashian achter met 3 kinderen. In de nieuwe promo-video van Keeping Up With The Kardashians zie je hoe Scott huilt om ex-vrouw Kourtney. Oh, Scott…

Foto: E! Entertainment

Foto: E! Entertainment

In de video zie je dat heel de familie bij elkaar kwam om de break-up te bespreken. Met tranen in haar ogen vertelt mama Kardashian: ‘Het breekt mijn hart om haar pijn te zien lijden’. Scott: ‘Ik heb zo’n zware tijd gehad, eerst had ik jullie allemaal en nu heb ik niemand. I f*cked up. Dit is de ergste keuze die ik ooit in mijn leven heb gemaakt’. Ook Kourtney pinkt een traan weg: ‘Je vergeet wat er gebeurt als je continu drinkt’. Uiteindelijk mocht Scott toch zijn koffer pakken en het huis verlaten… Ouch.

Foto: E! Entertainment

Foto: E! Entertainment

Lees ook: WHAT: Scott Disick plaatst naaktfoto van Kourtney Kardashian!