Zo Verwijder Je Kreukels Uit Kleding Zonder Een Strijkijzer!

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin je een strijkbout nodig kan hebben om de kreukels uit een kledingstuk te verwijderen en je er wellicht geen voor handen hebt. For example: op het moment dat je strijkbout onverwachts kapot gaat of wanneer je bij je crush bent blijven slapen en je nog een soort van decent op je werk wilt verschijnen. En hij uiteraard geen strijkbout op voorraad heeft in zijn mancave. No worries met deze simpele oplossingen zien je kleren er in een sec geweldig uit! 

1 | Hete Pan
Zorg alvorens je dit dat de pan die je gebruikt goed schoon is. Vul een grote pan met water en zet hem op het vuur tot het water kookt. Haal hem er vervolgens af, gooi het water eruit en gebruik de onderkant van de pan als strijkijzer!

2 | Witte Wijnazijn
Het klinkt een beetje gek, maar witte wijnazijn is geweldig om wrinkles te verwijderen. Doe drie delen water en een deel azijn in een plantenspuit en spuit ermee over je gekreukelde kledingstuk. Wacht vervolgens tot het volledig gedroogd is, je zal zien dat het resultaat geweldig is!

3 | Stoom
Als je geen professionele steamer hebt, zijn er andere manieren om je kleding te stomen. Gebruik bijvoorbeeld een ketel, houdt je kleding 30 centimeter boven de stoombron en zie hoe de kreukels verdwijnen!  Of maak gebruik van de steamy badkamer wanneer je een douche neemt. Dit scheelt tijd en bovendien kom je snel van de kreukels af! Een Winnaar!

4 | Stijltang
Indien je te maken hebt met kleine kreukeltjes kan je hier prima je stijltang voor gebruiken! Vroeger gebruikten vrouwen strijkijzers om hun haar te stijlen, anno 2015 doen wij het lekker andersom!

Lees ook: 19 mode foutjes die elke twintiger maakt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *