Hou Je Vast! Van Deze De Splinter Nieuwe Achtbanen Kunnen We Deze Zomer Genieten!

Ben jij van plan deze vakantie gewoon lekker in Europa te blijven? Heb jij even gelukkig want er is meer dan genoeg te doen! En deze zomer zullen vele attractieparken nieuwe spannende attracties openen! Hou je maar goed vast, because it’s going to be a bumpy ride!

The Walking Dead (Duitsland)
Als jij een echte ‘The Walking Dead’ fan ben is dit zeker weten iets voor jou! In Movie Park Germany zal de horrorattractie geopend worden genaamd: The Walking Dead Breakout. De attractie zal geopend worden op een oppervlakte van meer dan 700 vierkante meter. Wij hebben hoge verwachtingen van deze bloedstollende attractie!

Taron (Duitsland)
Vorig jaar werd er al druk gewerkt aan de nieuwe achtbaan in Phantasialand (Duitsland) en deze zomer gaat hij dan ook eindelijk open. Deze achtbaan zal de geschiedenis boeken in gaan als de langste en de snelste ‘multi-launch-coaster’ van de wereld! Tijdens de rit zal je meerdere keren gelanceerd worden, maak je scherpe bochten en daarnaast is hij deels buiten & deels binnen.

www.dagjeweg.nl

Lost Gravity (Nederland)
Gelukkig komt er ook een nieuwe achtbaan in eigen land. Dit jaar kan je schreeuwen in de nieuwe achtbaan ‘Lost Gravity’ in Walibi Holland. De karretjes gaan ongeveer 32 meter omhoog en je maakt een snelheid van 87 kilometer per uur!

www.themepark.nl

Pulsar (België)
Walibi België is dit jaar ook weer een achtbaan rijker. De waterachterbaan Pulsar zal in juni geopend worden. De achtbaan behaalt een maximale snelheid van 100 kilometer per uur, je zal 70 seconden lang schommelen in de karretjes die van de ene kant naar de andere kant gaan van de baan. En in het midden van de baan zullen de karretjes door water gaan. Vorig jaar won dit concept de’Best Concept Award’ in Orlando.
Houten Achtbaan (België)
Ook in Plopsaland zal er een nieuwe attractie komen. De houten achtbaan bereikt een snelheid van 70 kilometer per uur. De achtbaan zal in de stijl zijn van Studio 100-karakter Heidi. Daarnaast zal rond de achtbaan ook een Zwitsers/Oostenrijkse dorpje gebouwd worden.

Discobelix (Frankrijk)
Een draaiende schijf die beweegt als een discus en die heen en weer glijdt door het water. Ja, voor zo’n attractie heb je sterke maag nodig! Deze nieuwe attractie zal geopend worden in Parc Asterix in Frankrijk.

www.blablaetcie.fr

Miljoenenachtbaan (Frankrijk)
De duurste achtbaan die geopend wordt deze zomer is maar liefst 4,2 miljoen euro waard! De achtbaan zal geopend worden in Walibi Rhone Alpes in Frankrijk. De passagiers in de achtbaan zullen tijdens de rit zich elf keer gewichtloos voelen. Hoe tof is dat?!

 

www.amusementparks.today

 

Lees ook: