HOPPAAA! Er Komt Écht Een Derde Sex and the City Film!

Ja sommige vrienden en vriendinnen vergeet je nooit. Zo heb ik nog steeds moeite met het feit dat Rachel, Monica, Chandler, Joey en Ross nooit mijn vrienden zullen zijn. Sterker nog: ze waren zelf niet eens vrienden en die woonkamer was een set. Huilen doe ik bij die gedachte. Een gemixte vriendengroep waar ik alles voor over heb om bij te horen.. zucht.. En dan heb ik ook nog mijn droomvriendinnen clubje: de SATC girls. Ook dat bleek een droom te zijn, maar gelukkig wel een droom die een vervolg blijkt te krijgen want: er komt eindelijk een derde SATC film!

Afbeeldingsresultaat voor SATC MOVIE

Naar verluid hebben alle vier de actrice scheukend voor de derde Sex and the City film. Kim Cattrall, Cynthia Nixon en Kristin Davis waren al langere tijd bereid mee te werken aan een volgende deel. Echter voelde SJP weinig voor een vervolg omdat ze problemen had met het script. Gelukkig is dat nu aangepast en heeft ook zij getekend!

Kortom: binnenkort kunnen we weer naar de bios met onze eigen girl-squad! YAY!