Hooray! Nieuwe Weetjes Over De iPhone 8 Gelekt!

De iPhone 7 is er nog niet lang maar toch hebben we alweer behoefte aan een iPhone 8. ZUCHT! Gelukkig zijn er, wederom, weetjes gelekt over het toestel en ik wil ‘m sowieso!

Het nieuwe model zou over 4K resolutie beschikken en net als de Samsung Galaxy S7 Edge een gebogen scherm hebben. Ook zou er in plaats van een duimafdruk nu een ontgrendeling via een irisscan worden ontwikkeld. Volgens de geruchten komen er drie verschillende versies van de iPhone 8, in plaats van de nu gebruikelijke twee versies. De telefoons gaan in lengte variëren van 4.7 inch tot 5.5 inch.

Nog vetter: de nieuwe iPhone zal van glas worden gemaakt. Jammer: de eigenaar van Catcher Technology, het bedrijf dat de telefoons maakt, heeft echter aangegeven dat een glazen telefoon redelijk duur wordt, dus dat het wellicht een limited, high end edition wordt.

Afbeeldingsresultaat voor iphone 8 glas

Wat mij nog het meest blij maakt is dat er een einde lijkt te komen aan de home knop op de iPhone. Daarvoor in de plaats krijgt de knop een digitale touch-sensitive knop, die hetzelfde werkt als de home knop.

Als klap op de vuurpijl zijn we wellicht voor altijd af van kapotte iPhonedraadjes Apple komt wellicht met een draadloos systeem waarmee je je telefoon kunt opladen, vergelijkbaar met de nieuwste Samsung-apparaten. Ik zeg: Hebben!