HOORAY!! Het Bizarre Maar Geweldige Festival Burning Man Komt Naar Nederland!

Is dit een droom?! Nope!! En we maken je ook niet lekker met een dooie mus want het is echt: het meest bijzondere festival Burning Man komt naar ons kleine landje toe! 

this would be perff, gotta stand out from the rest of the crazy crowd:

Hoe het zit? Een groep vrijwilligers trok het lot van Burning Man Nederland naar zich toe en richtte een non-profit organisatie op genaamd: Burning Man Nederland.
De eerste editie met de naam ‘Where The Sheep Sleep’ zal dit jaar nog plaatsvinden van 29 juli tot 31 juli. En zoals je gewend bent zal ook deze editie volledig volgens de 10 principes van de oorspronkelijke Burning Man zijn waarbij onderlinge verbondenheid en creativiteit centraal zullen staan.

De locatie is wellicht nog geweldiger en totaal passend in het Burning Man desert plaatje; het festival zal namelijk ergens op de Veluwe plaatsvinden. We Like!

Meer weten? Bezoek de website of meld je aan voor het Facebook-event. Belangrijk: lees van te voren of je jezelf kunt meten aan de 10 geboden. Elkaar liefhebben staat op het festival centraal en discriminatie is not done.

 

 

Lees ook: Vergeet de sportschool! Je verbrandt minstens zoveel calorieën op festivals!