HOORAY! Er Bestaan Eetbare Shot Glaasjes Gemaakt Van Snoep!

Twee Amerikaanse schoolvriendinnen hadden een mega goed idee: shot/ijsbekertjes gemaakt van snoep. Het idee was zelfs zo waanzinnig dat de twee een bedrijf zijn begonnen genaamd Loliware. De naam zegt het al: de bekers smaken naar lolly’s. Nog beter: er zijn verschillende smaken zoals kers, citrus, vanille en groene thee. Kortom: nu al één van de leukste nieuwe uitvindingen dit jaar. 

De bekers zijn gemaakt van plantaardige gelatine genaamd agar waardoor de bekers doorzichtig zijn. Daarnaast zorgt de agar ervoor dat de bekers hun vorm houden. Voor de vegans onder ons: agar is volledig plantaardig!

Afbeeldingsresultaat voor loliware

Loliware smaakt niet alleen goed; de glaasjes zien er mega cool uit en zijn ook nog eens prima voor het milieu. De bekers zijn biologisch afbreekbaar waardoor de verspilling van wegwerp bekers afneemt.

Vooralsnog zijn de bekers alleen te koop op de website van Loliware in Amerika voor een prijs van $15,99 voor 4 bekers. Als de populariteit blijft stijgen, zou het ons niet verbazen als deze bekers in de toekomst ook in Nederland te bestellen zijn.

Lees ook: Heerlijk verkoelend! Maak nu je eigen Baileys Mokka Frappuccino!