Hoera!! De Knappe Boer Zoekt Vrouw Boer Marc Is Weer Single!!

Goed nieuws voor iedereen die een oogje had op de knappe boer die in Zambia woont. Op boerzoektvrouw.nl staat dat de relatie van de twee over is en dat komt toch wat onverwacht! De romance tussen Marc en AnneKim leek juist een sprookje – ze zagen elkaar elk weekend en hadden veel plezier samen.Toch werd de relatie vorige week na acht maanden verbroken. 

Maar goed, dat betekent dat hotness Marc dus weer beschikbaar is. Uiteraard heeft ie nog een pakhuis aan brieven waar ‘ie wellicht in kan duiken, maar de kansen zijn vergroot.

De reden van de breuk staat op boerzoektvrouw.nl.

Annekim: “Ik merkte de laatste tijd dat ik me steeds meer en meer op mijn werk stortte en minder de behoefte had om bij Marc te zijn. Dat heeft me aan het denken gezet. Marc en ik hebben daarover gepraat en toen naar elkaar uitgesproken dat het beter zou zijn als we uit elkaar gingen.”

Marc: “Ik heb met Annekim een geweldige tijd gehad. Ik ben het programma heel dankbaar dat Annekim op mijn pad is gekomen. Helaas is onze liefde niet voor altijd gebleken en dat is natuurlijk een verdrietige conclusie.”

Lees ook: 8 redenen waarom single life the best life is!