Hoe Gaaf?! Deze Vader Besteedde $1500 Om Zijn Dochtertje Tot Wonder Woman Om Te Toveren!

Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete superheld(in). Dit kan je moeder, vader, broer, zus of zelfs een fictieve personage zijn waar je vroeger tegen op keek. Vooral kinderen kijken op tegen superhelden. Zo keek dit meisje heel erg op tegen Wonder Woman. Vanwege die reden, deed haar vader iets geweldigs!

Fotografe en vader, Josh Rossi, is officieel de coolste vader ooit. Zijn driejarige dochtertje, Nellee, droomde er namelijk altijd van om er precies als Wonder Woman uit te zien. Zijn vader ging niet even simpel naar een kostuum winkel om een Halloween outfit te kopen voor zijn dochtertje, nee! Hij besloot een stapje verder te gaan toen hij besloot om $1500 aan een kostuum en fotoshoot uit te geven zodat Nellee’s droom uitkwam.

De voorbereidingen voor deze fotoshoot nam heel wat tijd in beslag. De film van Wonder Woman komt pas in 2017 uit en daarom kon Josh alleen de trailer als inspiratie voor het kostuum gebruiken. Nellee en haar moeder gebruikte dezelfde trailer om de gezichtsuitdrukkingen en houdingen van Wonder Woman te bestuderen.

De fotoshoot zelf duurde een hele dag met hulp van een geweldig team. Tijdens het poseren voor de foto’d had Nellee de kans om haar innerlijke Wonder Woman naar boven te halen. Met gebruik van photoshop was het uiteindelijke resultaat echt fantastisch:
Hier kun je zien hoe deze fotoshoot in elkaar gezet werd:

Lees ook: OMG! Deze Harry Potter Boudoir Fotoshoot Moet Je Echt Zien!