Herkenbaar? Dit Meisje Wordt Helemaal Gék Als Haar Vriendje Haar Pizza Steelt!

Als jij van eten houdt dan snap je hoe vervelend het is wanneer jij je eten moet delen met een ander. De’ja Davis is één van die mensen die dat maar al te goed begrijpt. Wanneer ze een pizza koopt en haar vriend daar een stuk van neemt, draait ze helemaal door en weet haar vriend niet wat hem overkomt!

De’ja Davis en haar vriend Dee Breezy besloten een stop te maken bij een pizzatent. De’ja vroeg haar vriendje of hij honger had. Toen ze een stuk pizza kocht en hij daar vervolgens, zonder te vragen, een grote stuk van afpakte, verloor ze haar geduld:

https://twitter.com/xxdbreezyxx/status/750476671770243072?ref_src=twsrc%5Etfw

Het filmpje is inmiddels viral gegaan. De’ja vertelt dat dit niet de eerste keer is dat dit gebeurt. Hij zit altijd aan haar eten en ze had er gewoon genoeg van.
Ze stuurde haar vriendje later nog een sms om haar situatie uit te leggen:

Maar volgens De’ja snapt hij nog steeds het probleem niet. Mensen die op Twitter het filmpje voorbij hebben zien komen, snappen De’ja volledig en kiezen daarom haar kant:

Sommigen kozen echter de kant van Breezy:

De koppel laat weten dat ondanks De’ja misschien een klein beetje overdreef, ze hun relatie daar niet door laten beïnvloeden. Ze hebben vaker zulke ruzietjes over eten of over welke film ze nou weer gaan kijken. “Mensen blazen het flink op, ik vond het gewoon onbeleefd dat hij met z’n handen aan m’n eten zat.”

 Ik denk dat de meeste van ons zich wel in De’ja kunnen inleven.

Lees ook: Jongen Prankt Zijn Vriendin Met Een Nep Huwelijksaanzoek & Is De Grootste Loser Ever!