Hellelujah! Er Bestaat Wine-Infused Coffee Speciaal Voor Iedereen Die ‘T Even Heeft Gehad!

Hij is er weer. De woensdag – voor een groot deel van de bevolking de meest zure dag van de week. Het vorige weekend ben je alweer vergeten en het aankomende weekend is nog net te ver weg. Je energie is op, de passie is weg and you just can’t even. Jouw redding? Koffie of wijn.. OF allebei! 

Afbeeldingsresultaat voor wine coffee

Jep ze bestaan real life super hero’s; zo ook de mensen van Molinari Private Reserve. They feels our pain en komen met de redding. Ze hebben een wine-infused coffee ontworpen die zo goed is dat ‘ie je stoutste dromen overtreft.  Op hun website omschrijven ze de brew als volgt: ‘The result is an (alcohol-free) rich full-bodied coffee with a blueberry note.” Eerlijk? The non-alcoholic part maakt het voor ons een stuk minder aantrekkelijk; maar we staan nog steeds open ‘m te proberen.

Het duurde tweeënhalf jaar om de koffie te ontwikkelen – maar nu zou ‘ie dan ook perfect moeten zijn. Onverwacht: volgens de website zou melk de wijn-smaak juist stimuleren. Een Wijn-latte is dus een feit! We like, we love!

Lees ook: 10 wetenschappelijke redenen waarom je meer wijn moet drinken!