Dankzij Deze Nieuwe Facebook Update Ben Je Sneller Over Je Ex Heen!

Alsof een break-up al niet moeilijk genoeg is, moeten we op Facebook ook nog eens onze relatiestatus veranderen en het gezicht van onze ex overal zien! Ook als je hem unfriend zie je zijn kop nog bizar vaak op je feed verschijnen. En blijf je fb-vrienden? Dan ben je vast een stalker met pijn in je hart. Awkward. Gelukkig heeft Facebook iets nieuws uitgebracht, waardoor je alles wat met je ex te maken heeft never nooit meer zal zien. En ja, zelfs als je nog steeds Facebook-vriendjes bent!

Foto: www.elle.com

Foto: www.elle.com

Dit is hoe het werkt.
Heb je geen relatie meer? Het eerste wat je doet, is je relatiestatus veranderen. Daarna heb je de mogelijkheid om je instellingen te wijzigen; je bepaalt hoe vaak je zijn kop wil zien op het internet. En girl, je hebt mogelijkheden zat! Je kan ervoor kiezen om zijn gezicht en naam minder te zien zonder hem te unfrienden of unfollowen. En dat betekent dat je nooit meer (of minder) zijn posts ziet op je feed en al helemaal niet die foto’s van zijn guys night out en leuke avonturen zonder jou!
En wil je je vrienden taggen bij die ene grappige meme? No worries! Zijn naam zal ook niet meer verschijnen als suggestie. En wil je dat jouw ex ook niet jouw posts ziet? Ook dit kan je instellen. Hij zal ze alleen zien als hij erin getagd is of als het gedeeld is door een onderlinge vriend. Het stopt niet hoor: stiekem kan je jezelf ook untaggen van al die statussen en foto’s waar jullie nog samen tortelduifjes waren (blegh).

En hier komt the best part: je ex heeft geen flauw idee van jouw Facebook-wijzigingen! Ow yeah. En hier komt de iets minder leuke deel van het verhaal: deze wijzigingen zijn alleen beschikbaar voor mobiele gebruikers in de VS. Maar zodra er positief feedback is, zal Facebook het over heel de wereld verspreiden. Fingers crossed, girls!

Lees ook: WHAT: Binnenkort kan je een video gebruiken als je Facebook ‘profielfoto’!