Heftig: Man Vertelt Wat Er Door Hem Heen Ging Toen Hij Zelfmoord Pleegde.

Het is momenteel Mental Health Week op Buzzfeed. Kevin Hines, een man die zijn zelfmoord-poging overleefde doet zijn verhaal. 

Hines probeerde zelfmoord te plegen door van the Golden Gate Brug af te springen. Aan Buzzfeed vertelde hij dat hij vroegtijdig geboren is en verslaafd is aan drugs. Als kind werd hij van huis naar huis gestuurd en daarnaast kampte hij met grote psychische problemen op het moment dat hij zelfmoord pleegde.

 

Op zijn zeventiende schreef hij zijn afscheidsbrief.. Aan Buzzfeed legt hij uit dat er nog 19 andere mensen van deze brug zijn gesprongen die het overleefden, allemaal verklaren ze achteraf hetzelfde: ‘Op het moment dat ik sprong, had ik direct spijt.’ Aan de camera vertelt hij wat hij dacht toen hij naar beneden viel: ‘Niemand zal weten dat ik niet dood wilde.’

Lees ook: Ik raakte verlamd tijdens mijn vrijgezellenfeest.